Achter De Dijken: Leo Blokhuis onderzoekt Nederlandse slavenhandel

Achter De Dijken: Leo Blokhuis onderzoekt Nederlandse slavenhandel

<em>Achter De Dijken</em>: Leo Blokhuis onderzoekt Nederlandse slavenhandel Ook Nederland heeft slavenhandel gekend. In het programma Achter De Dijken doet Leo Blokhuis hier onderzoek naar en vertelt het verhaal van Johan Maurits, de man die de slavernij binnenloodste bij de Republiek der Verenigde Nederlanden. Bekijk alvast een voorproefje in bovenstaande video. Achter De Dijken is elke donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Achter De Dijken terugkijken bij Gids.tv. Achter De Dijken: Leo Blokhuis praat met Splinter Chabot over vrijheid Bekijk deze video » Vanavond in Achter de Dijken: Fransen richten bloedbad aan in Nederland Bekijk deze video »
TV :
Achter De Dijken: Leo Blokhuis onderzoekt Nederlandse slavenhandel

Ook Nederland heeft slavenhandel gekend. In het programma Achter De Dijken doet Leo Blokhuis hier onderzoek naar en vertelt het verhaal van Johan Maurits, de man die de slavernij binnenloodste bij de Republiek der Verenigde Nederlanden. Bekijk alvast een voorproefje in bovenstaande video.

Achter De Dijken is elke donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Achter De Dijken terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Achter De Dijken: Leo Blokhuis onderzoekt Nederlandse slavenhandel of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV