Zeer drukke avondspits door boerenprotest

Zeer drukke avondspits door boerenprotest

Zeer drukke avondspits door <em>boerenprotest</em> De ANWB heeft gewaarschuwd voor een ‘zeer drukke avondspits’. Veel boeren voeren actie en rijden met hun trekkers op de snelwegen, waardoor veel files zijn ontstaan. Vanmorgen was er al sprake van de drukste ochtendspits ooit. Boerenprotest in heel NederlandDe boeren protesteren tegen het landbouwbeleid en het negatieve beeld dat over ze is neergezet door de politiek en media. Duizenden trekkers ontregelden vandaag door het hele land het verkeer en reden naar het Malieveld in Den Haag om te demonstreren. Ook regen zorgt voor filesOok in de avondspits is te merken dat de boeren actievoeren. In bovenstaande video is een van de files te zien die door de langzaam rijdende tractoren worden veroorzaakt. Verder zorgt ook de heftige regenval voor ongelukken en vertragingen op de weg. Drukke ochtendspits vanwege duizenden tractoren op snelweg Bekijk deze video »
Nieuws :
Zeer drukke avondspits door boerenprotest

De ANWB heeft gewaarschuwd voor een ‘zeer drukke avondspits’. Veel boeren voeren actie en rijden met hun trekkers op de snelwegen, waardoor veel files zijn ontstaan. Vanmorgen was er al sprake van de drukste ochtendspits ooit.

Boerenprotest in heel Nederland
De boeren protesteren tegen het landbouwbeleid en het negatieve beeld dat over ze is neergezet door de politiek en media. Duizenden trekkers ontregelden vandaag door het hele land het verkeer en reden naar het Malieveld in Den Haag om te demonstreren.

Ook regen zorgt voor files
Ook in de avondspits is te merken dat de boeren actievoeren. In bovenstaande video is een van de files te zien die door de langzaam rijdende tractoren worden veroorzaakt. Verder zorgt ook de heftige regenval voor ongelukken en vertragingen op de weg.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zeer drukke avondspits door boerenprotest of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV