Justin Timberlake aangevallen door ‘sterrenbelager’ Vitalii Sediuk

Justin Timberlake aangevallen door ‘sterrenbelager’ Vitalii Sediuk

<em>Justin Timberlake</em> aangevallen door ‘sterrenbelager’ <em>Vitalii Sediuk</em> De bekende ‘sterrenbelager’ Vitalii Sediuk heeft weer toegeslagen. Deze keer was Justin Timberlake het slachtoffer. Timberlake blijft staanIn bovenstaande video is te zien hoe Sediuk de enkel vastgrijpt van de zanger, als hij met zijn vrouw Jessica Biel de Louis Vuitton-show tijdens Paris Fashion Week bezoekt. Deze keer gaat zijn grap niet door, Justin blijft staan en Sediuk wordt weggehaald door beveiligers. Ook Will Smith slachtofferHet is niet de eerste keer dat Sediuk het nieuws haalt omdat hij een grap uithaalt met een bekende ster. Eerder viel hij Kim Kardashian meerdere keren lastig en kwam hij in opspraak toen hij Will Smith probeerde te kussen. Bekijk hoe Sediuk Justin Timberlake belaagt in bovenstaande video. Justin Timberlake showt golf-skills Bekijk deze video »
Entertainment :
Justin Timberlake aangevallen door ‘sterrenbelager’ Vitalii Sediuk

De bekende ‘sterrenbelager’ Vitalii Sediuk heeft weer toegeslagen. Deze keer was Justin Timberlake het slachtoffer.

Timberlake blijft staan
In bovenstaande video is te zien hoe Sediuk de enkel vastgrijpt van de zanger, als hij met zijn vrouw Jessica Biel de Louis Vuitton-show tijdens Paris Fashion Week bezoekt. Deze keer gaat zijn grap niet door, Justin blijft staan en Sediuk wordt weggehaald door beveiligers.

Ook Will Smith slachtoffer
Het is niet de eerste keer dat Sediuk het nieuws haalt omdat hij een grap uithaalt met een bekende ster. Eerder viel hij Kim Kardashian meerdere keren lastig en kwam hij in opspraak toen hij Will Smith probeerde te kussen.

Bekijk hoe Sediuk Justin Timberlake belaagt in bovenstaande video.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Justin Timberlake aangevallen door ‘sterrenbelager’ Vitalii Sediuk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV