Samenvatting Rosenborg BK - PSV (Europa League)

Samenvatting Rosenborg BK - PSV (Europa League)

Samenvatting <em>Rosenborg BK - PSV</em> (Europa League) Alle hoogtepunten Rosenborg BK - PSV Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Rosenborg BK en PSV in de Europa League. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing Rosenborg BK - PSV Op donderdag 3 oktober speelt PSV haar tweede Europa League-duel tegen Rosenborg BK. De wedstrijd wordt gespeeld in het Lerkendal Stadion in Trondheim. De wedstrijd begint om 21.00 en staat onder leiding van de Turkse scheidsrechter Halil Umut Meler. PSVPSV is goed begonnen aan haar Europese avontuur. Vorige wedstrijd werd in eigen huis (verrassend) van Sporting Portugal gewonnen met 2-3. Ook in de Eredivisie verzwakt het team niet. Met zo'n brede selectie als coach Mark van Bommel in huis heeft is dat succes niet eens zo gek. Samenvatting PSV - Sporting CP (Europa League) Bekijk deze video » Rosenborg BKRosenborg is de absolute grootmacht van Noorwegen. Ook in de laatste vier jaar (2015 t/m 2018) werd Rosenborg kampioen. Dit jaar lijkt de ploeg onttroont te worden door de huidige koploper, Molde FK. Ook in Europa loopt het nog niet echt lekker: LASK was Rosenborg in de eerste wedstrijd te slim af. Europa LeagueIn de Europa League zijn nog drie Nederlandse ploegen in de race om een plekje in de knock-out fase. Donderdag speelt Feyenoord thuis tegen FC Porto, PSV neemt het op tegen Rosenborg BK en AZ krijgt Manchester United op bezoek. Opstelling PSVRuiter; Dumfries, Viergever, Baumgartl, Sadilek; Rosario, Hendrix; Ihattaren, Doan, Bergwijn, Malen. Opstelling RBKHansen; Hedenstad, Reginiussen, Hovland, Meling; Lundemo, Konradsen, Jensen; Soderlund, Adegbenro, Johnsen. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Rosenborg BK en PSV in de Europa League.
Voetbal :
Samenvatting Rosenborg BK - PSV (Europa League)

Alle hoogtepunten Rosenborg BK - PSV


Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Rosenborg BK en PSV in de Europa League. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing Rosenborg BK - PSV

Op donderdag 3 oktober speelt PSV haar tweede Europa League-duel tegen Rosenborg BK. De wedstrijd wordt gespeeld in het Lerkendal Stadion in Trondheim. De wedstrijd begint om 21.00 en staat onder leiding van de Turkse scheidsrechter Halil Umut Meler.

PSV
PSV is goed begonnen aan haar Europese avontuur. Vorige wedstrijd werd in eigen huis (verrassend) van Sporting Portugal gewonnen met 2-3. Ook in de Eredivisie verzwakt het team niet. Met zo'n brede selectie als coach Mark van Bommel in huis heeft is dat succes niet eens zo gek.

Rosenborg BK
Rosenborg is de absolute grootmacht van Noorwegen. Ook in de laatste vier jaar (2015 t/m 2018) werd Rosenborg kampioen. Dit jaar lijkt de ploeg onttroont te worden door de huidige koploper, Molde FK. Ook in Europa loopt het nog niet echt lekker: LASK was Rosenborg in de eerste wedstrijd te slim af.

Europa League
In de Europa League zijn nog drie Nederlandse ploegen in de race om een plekje in de knock-out fase. Donderdag speelt Feyenoord thuis tegen FC Porto, PSV neemt het op tegen Rosenborg BK en AZ krijgt Manchester United op bezoek.

Opstelling PSV
Ruiter; Dumfries, Viergever, Baumgartl, Sadilek; Rosario, Hendrix; Ihattaren, Doan, Bergwijn, Malen.

Opstelling RBK
Hansen; Hedenstad, Reginiussen, Hovland, Meling; Lundemo, Konradsen, Jensen; Soderlund, Adegbenro, Johnsen.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Rosenborg BK en PSV in de Europa League.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Rosenborg BK - PSV (Europa League) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV