Terugblik op het boerenprotest: "Ik voelde het vanbinnen helemaal koken"

Terugblik op het boerenprotest: "Ik voelde het vanbinnen helemaal koken"

Terugblik op het <em>boerenprotest</em>: &quot;Ik voelde het vanbinnen helemaal koken&quot; Gisteren (1 oktober) demonstrereden 15.000 boeren in Den Haag. Op de trekker kwamen ze naar de politieke hoofdstad van Nederland omdat ze klaar zijn met de slechte reputatie die ze krijgen i.v.m. stikstof. WoedeDe sprekers die hun woordje probeerden te doen tijdens de demonstratie werden volledig uitgejoeld. Als er niet naar de boeren wordt geluisterd dan zullen er naar zeggen meer acties volgen. "Ik voelde het vanbinnen helemaal koken, ik wilde hem van het podium aftrekken" Bekijk hierboven het hele verslag van POW over het boerenprotest Jesse Klaver over boerenprotest Den Haag: 'Ik werd uitgefloten, ik kreeg middelvingers' Bekijk deze video » Boerin Agnes bij Pauw: ‘Wij zijn afvoerputje van maatschappij’ Bekijk deze video » Henk Bleker laat zich toejuichen door boeren: ‘Loserige veganisten en dierenactivisten’ Bekijk deze video »
Nieuws :
Terugblik op het boerenprotest: "Ik voelde het vanbinnen helemaal koken"

Gisteren (1 oktober) demonstrereden 15.000 boeren in Den Haag. Op de trekker kwamen ze naar de politieke hoofdstad van Nederland omdat ze klaar zijn met de slechte reputatie die ze krijgen i.v.m. stikstof.

Woede
De sprekers die hun woordje probeerden te doen tijdens de demonstratie werden volledig uitgejoeld. Als er niet naar de boeren wordt geluisterd dan zullen er naar zeggen meer acties volgen. "Ik voelde het vanbinnen helemaal koken, ik wilde hem van het podium aftrekken"

Bekijk hierboven het hele verslag van POW over het boerenprotest

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Terugblik op het boerenprotest: "Ik voelde het vanbinnen helemaal koken" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV