Jonge genieën staan strak van de spanning wanneer ze Maxima ontmoeten

Jonge genieën staan strak van de spanning wanneer ze Maxima ontmoeten

<em>Jonge genieën</em> staan strak van de spanning wanneer ze <em>Maxima</em> ontmoeten Vandaag (2 oktober) bestaat de ScienceMakers Award vijf jaar. De award wordt uitgereikt aan jongeren die uitblinken in wetenschap of technologie. Koning Maxima was er vandaag bij om te praten met de winnaars. Bekijk hierboven het hele fragment over Koningin Maxima bij de ScienceMakers Awards Marc van der Linden over salaris koningin Máxima voor VN-werk: 'Ik vind het meevallen' Bekijk deze video » Koningin Máxima: "Ik heb nog veel te veel dromen om waar te kunnen maken" Bekijk deze video » Eerste beelden documentaire Máxima, de pleitbezorger Bekijk deze video »
Royals :
Jonge genieën staan strak van de spanning wanneer ze Maxima ontmoeten

Vandaag (2 oktober) bestaat de ScienceMakers Award vijf jaar. De award wordt uitgereikt aan jongeren die uitblinken in wetenschap of technologie. Koning Maxima was er vandaag bij om te praten met de winnaars.

Bekijk hierboven het hele fragment over Koningin Maxima bij de ScienceMakers Awards

Bekijk hier alle video's en artikelen van De toekomstbouwers
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jonge genieën staan strak van de spanning wanneer ze Maxima ontmoeten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV