Samantha Steenwijk bekent: "Sorry ik ben vreemdgegaan" ‪

Samantha Steenwijk bekent: "Sorry ik ben vreemdgegaan" ‪

<em>Samantha Steenwijk</em> bekent: &quot;Sorry ik ben vreemdgegaan&quot; ‪ Zangeres Samantha Steenwijk is momenteel veel op de buis te zien. De blondine laat haar zangkunsten horen in het muziekprogramma Beste Zangers en danst de sterren van de hemel in het dansprogramma Dancing With The Stars. Steenwijk laat weten dat ze deze twee passies graag combineert.‪"Je weet niet wat je mist"Samantha Steenwijk straalt als nooit tevoren. Het liefst wilt de Beste Zangers-kandidaat dat de hele wereld gaat dansen. Steenwijk is zo enthousiast dat ze Beste Zangers-kandidaat Rolf Sanchez bij zijn hand pakte en salsa met hem danste: "Sorry @marcusvanteijlingen, ik ben vreemdgegaan. Deze week heb ik @bestezangers en #DancingWithTheStars samen gebracht... O ja? JA! ‬Met een salsa van @rolfsanchez. "Ik wil gewoon de hele wereld aan het dansen krijgen, je weet echt niet wat je mist!!!", schrijft Samantha onder bovenstaande video. Komende zaterdag zit Beste Zangers-kandidaat Tim Akkerman naast Jan Smit op de bank. Beste Zangers is elke zaterdagavond om 20:35 uur te zien bij NPO1. Bekijk de beelden waarin Samantha en Rolf salsa dansen hierboven. Beste Zangers gemist? Tim Akkerman zingt Let me love you Bekijk deze video »
Entertainment :
Samantha Steenwijk bekent: "Sorry ik ben vreemdgegaan" ‪

Zangeres Samantha Steenwijk is momenteel veel op de buis te zien. De blondine laat haar zangkunsten horen in het muziekprogramma Beste Zangers en danst de sterren van de hemel in het dansprogramma Dancing With The Stars. Steenwijk laat weten dat ze deze twee passies graag combineert.

"Je weet niet wat je mist"
Samantha Steenwijk straalt als nooit tevoren. Het liefst wilt de Beste Zangers-kandidaat dat de hele wereld gaat dansen. Steenwijk is zo enthousiast dat ze Beste Zangers-kandidaat Rolf Sanchez bij zijn hand pakte en salsa met hem danste: "Sorry @marcusvanteijlingen, ik ben vreemdgegaan. Deze week heb ik @bestezangers en #DancingWithTheStars samen gebracht... O ja? JA! ‬Met een salsa van @rolfsanchez. "Ik wil gewoon de hele wereld aan het dansen krijgen, je weet echt niet wat je mist!!!", schrijft Samantha onder bovenstaande video.

Komende zaterdag zit Beste Zangers-kandidaat Tim Akkerman naast Jan Smit op de bank. Beste Zangers is elke zaterdagavond om 20:35 uur te zien bij NPO1. Bekijk de beelden waarin Samantha en Rolf salsa dansen hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samantha Steenwijk bekent: "Sorry ik ben vreemdgegaan" ‪ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV