Presentatrice Vivian Reijs getroffen door hartstilstand

Presentatrice Vivian Reijs getroffen door hartstilstand

Triest nieuws. Presentatrice Vivian Reijs is getroffen door een hartstilstand. De wereld van de presentatrice stond hierdoor letterlijk en figuurlijk even stil, zo vertelt ze op Instagram.

"Dit kan ik niet negeren"
”Ik vind het heel moeilijk om dit te vertellen en heb lang getwijfeld of ik het met jullie moest delen,” schrijft Vivian op haar Instagram-pagina. ”Maar ik wil en kan alleen maar eerlijk zijn naar de buitenwereld, omdat ik er eigenlijk ook niet echt omheen kan. Mijn aard is om altijd door te gaan, ongeacht welke tegenslag ik tegenkom, zo ben ik opgevoed. Een lach op mijn gezicht, schouders eronder en door. Maar dit kan ik niet negeren.”

Mega wake-up call
”Want afgelopen week stond mijn wereld letterlijk en figuurlijk even stil,” vervolgt ze. ”Daar ik een korte hartstilstand heb gehad, vorige week woensdag. Door de geweldige hulp van mijn lieve Day en het ambulancepersoneel, die er godzijdank heel snel bij waren, hebben ze me kunnen reanimeren. En ik ben er nog! Als zij er niet waren geweest, weet ik niet hoe het was afgelopen. De schrik zit er even behoorlijk in, zowel voor mijn omgeving, als voor mij. Want het voelt zo onwerkelijk, het lijkt alsof het niet over mij gaat. Dit overkomt mij niet dacht ik altijd. Maar wat een mega wake-up call, zoals de quote zegt. Want vanuit mijn vak en passie, weet ik altijd hoe ik voor mezelf moet zorgen en wat ik moet eten, drinken, welke supplementen ik kan slikken en wat ik moet doen aan beweging. En voelde me fysiek ook goed. Maar 1 ding vergat ik de afgelopen jaren.”

Dankbaar voor nog een kans
”Te luisteren naar mijn eigen grenzen, mijn stress te beperken en tijd voor mezelf te nemen. Ik ga hoe dan ook altijd maar door en door, net als vele anderen met mij. Tot nu! Want dat ik dit kan navertellen en ik nog een kans mag krijgen in het leven, daar ben ik ongelofelijk dankbaar voor.”

Leef, geniet, lach en ontspan!
”Hoe onwerkelijk en lastig het ook is voor mij, zal ik toch echt even een stapje terug moeten doen. En opnieuw mijn balans moeten vinden fysiek en emotioneel. Ik kan dit verhaal nog niet met droge ogen schrijven, omdat ik me ineens zo goed realiseer hoe kwetsbaar het leven is. Dus pluk de dag! LEEF! Geniet! Lach! Ontspan! En wees vooral lief voor elkaar! Het kan in 1 sec voorbij zijn. Ps: ik ben dus helaas genoodzaakt om de komende masterclass van 6 okt te verplaatsen. En zodra ik weer op krachten ben, ben ik er ook weer voor jullie!! #ongelofelijkdankbaardatikernogben” eindigt Vivian haar heftige verhaal.

Bekijk hieronder een video waarin Vivian Reijs bij RTL Late Night aan tafel vertelt over de hoeveelheid suiker die kinderen ieder jaar binnen krijgen door het eten van ongezonde producten. Hoogleraar voeding en gezondheid Jaap Seidell en voedingscoach Vivian Reijs proberen er iets tegen te doen.

Presentatrice <em>Vivian Reijs</em> getroffen door hartstilstand Triest nieuws. Presentatrice Vivian Reijs is getroffen door een hartstilstand. De wereld van de presentatrice stond hierdoor letterlijk en figuurlijk even stil, zo vertelt ze op Instagram. "Dit kan ik niet negeren"”Ik vind het heel moeilijk om dit te vertellen en heb lang getwijfeld of ik het met jullie moest delen,” schrijft Vivian op haar Instagram-pagina. ”Maar ik wil en kan alleen maar eerlijk zijn naar de buitenwereld, omdat ik er eigenlijk ook niet echt omheen kan. Mijn aard is om altijd door te gaan, ongeacht welke tegenslag ik tegenkom, zo ben ik opgevoed. Een lach op mijn gezicht, schouders eronder en door. Maar dit kan ik niet negeren.” Mega wake-up call”Want afgelopen week stond mijn wereld letterlijk en figuurlijk even stil,” vervolgt ze. ”Daar ik een korte hartstilstand heb gehad, vorige week woensdag. Door de geweldige hulp van mijn lieve Day en het ambulancepersoneel, die er godzijdank heel snel bij waren, hebben ze me kunnen reanimeren. En ik ben er nog! Als zij er niet waren geweest, weet ik niet hoe het was afgelopen. De schrik zit er even behoorlijk in, zowel voor mijn omgeving, als voor mij. Want het voelt zo onwerkelijk, het lijkt alsof het niet over mij gaat. Dit overkomt mij niet dacht ik altijd. Maar wat een mega wake-up call, zoals de quote zegt. Want vanuit mijn vak en passie, weet ik altijd hoe ik voor mezelf moet zorgen en wat ik moet eten, drinken, welke supplementen ik kan slikken en wat ik moet doen aan beweging. En voelde me fysiek ook goed. Maar 1 ding vergat ik de afgelopen jaren.” Dankbaar voor nog een kans”Te luisteren naar mijn eigen grenzen, mijn stress te beperken en tijd voor mezelf te nemen. Ik ga hoe dan ook altijd maar door en door, net als vele anderen met mij. Tot nu! Want dat ik dit kan navertellen en ik nog een kans mag krijgen in het leven, daar ben ik ongelofelijk dankbaar voor.” Leef, geniet, lach en ontspan!”Hoe onwerkelijk en lastig het ook is voor mij, zal ik toch echt even een stapje terug moeten doen. En opnieuw mijn balans moeten vinden fysiek en emotioneel. Ik kan dit verhaal nog niet met droge ogen schrijven, omdat ik me ineens zo goed realiseer hoe kwetsbaar het leven is. Dus pluk de dag! LEEF! Geniet! Lach! Ontspan! En wees vooral lief voor elkaar! Het kan in 1 sec voorbij zijn. Ps: ik ben dus helaas genoodzaakt om de komende masterclass van 6 okt te verplaatsen. En zodra ik weer op krachten ben, ben ik er ook weer voor jullie!! #ongelofelijkdankbaardatikernogben” eindigt Vivian haar heftige verhaal. Bekijk hieronder een video waarin Vivian Reijs bij RTL Late Night aan tafel vertelt over de hoeveelheid suiker die kinderen ieder jaar binnen krijgen door het eten van ongezonde producten. Hoogleraar voeding en gezondheid Jaap Seidell en voedingscoach Vivian Reijs proberen er iets tegen te doen.
TV :
Presentatrice Vivian Reijs getroffen door hartstilstand
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Presentatrice Vivian Reijs getroffen door hartstilstand of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen