Eva Jinek haalt haar neus op voor de Balkenendenorm na overstap naar RTL

Eva Jinek haalt haar neus op voor de Balkenendenorm na overstap naar RTL

<em>Eva Jinek</em> haalt haar neus op voor de Balkenendenorm na overstap naar <em>RTL</em> Waarom verruilt Eva Jinek de NPO voor de RTL? Haar programma scoorde goed en de tijd van de uitzending werd zelfs voor haar aangepast. Er lijkt dus eigenlijk helemaal geen reden te zijn om over te stappen. GeldEr is geen exact getal voor het jaarsalaris van Jinek, maar de bladen wagen graag een gok. Zo tussen de 1 en 1,2 miljoen is naar schatting het nieuwe loon van Eva Jinek. Gezien het feit dat late night-shows het niet goed doen op RTL, zijn de centjes de meest logische verklaring voor de overstap. Bekijk hierboven het hele fragment van Nu.nl over Eva Jinek. Jinek gemist? Marco Borsato en John Ewbank over jarenlange samenwerking Bekijk deze video » Zo nam Eva Jinek vrijdagavond afscheid van de NPO Bekijk deze video » Jeroen Pauw: "Wellicht plukt Jinek mijn redactie leeg" Bekijk deze video »
Entertainment :
Eva Jinek haalt haar neus op voor de Balkenendenorm na overstap naar RTL

Waarom verruilt Eva Jinek de NPO voor de RTL? Haar programma scoorde goed en de tijd van de uitzending werd zelfs voor haar aangepast. Er lijkt dus eigenlijk helemaal geen reden te zijn om over te stappen.

Geld
Er is geen exact getal voor het jaarsalaris van Jinek, maar de bladen wagen graag een gok. Zo tussen de 1 en 1,2 miljoen is naar schatting het nieuwe loon van Eva Jinek. Gezien het feit dat late night-shows het niet goed doen op RTL, zijn de centjes de meest logische verklaring voor de overstap.

Bekijk hierboven het hele fragment van Nu.nl over Eva Jinek.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Eva Jinek haalt haar neus op voor de Balkenendenorm na overstap naar RTL of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV