Tom Egbers werkt weer na hartinfarct: "Ik ga gezond leven, maar vooral: leven"

Tom Egbers werkt weer na hartinfarct: "Ik ga gezond leven, maar vooral: leven"

<em>Tom Egbers</em> werkt weer na <em>hartinfarct</em>: &quot;Ik ga gezond leven, maar vooral: leven&quot; Sportpresentator Tom Egbers verscheen gisteravond op de rode loper bij de première van de theatershow The Book of Mormon, waar hij een emotioneel weerzien met zijn oude collega Jack van Gelder had. De verslaggever van Shownieuws was vooral benieuwd hoe het met hem ging: "Met mij gaat het uitstekend." Veel gedaanEgbers werd op 30 juli getroffen door een hartinfarct tijdens zijn vakantie, en moest het daarna rustig aan doen. Toch heeft hij nog genoeg ondernomen: een aantal boeken gelezen en musea bezocht, bijvoorbeeld. Egbers heeft ook een paar voornemens genomen sinds zijn hartinfarct. "Ik ga gezond leven, maar ik ga vooral leven." Zondag is hij weer te zien als presentator van Studio Sport Eredivisie. Bekijk het korte interview met Tom Egbers hierboven. Tom Egbers getroffen door hartinfarct tijdens zijn vakantie Bekijk deze video » Wilfred Genee over Tom Egbers: 'Hij is binnenkort terug op TV' Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Sportpresentator Tom Egbers verscheen gisteravond op de rode loper bij de première van de theatershow The Book of Mormon, waar hij een emotioneel weerzien met zijn oude collega Jack van Gelder had. De verslaggever van Shownieuws was vooral benieuwd hoe het met hem ging: "Met mij gaat het uitstekend."

Veel gedaan
Egbers werd op 30 juli getroffen door een hartinfarct tijdens zijn vakantie, en moest het daarna rustig aan doen. Toch heeft hij nog genoeg ondernomen: een aantal boeken gelezen en musea bezocht, bijvoorbeeld. Egbers heeft ook een paar voornemens genomen sinds zijn hartinfarct. "Ik ga gezond leven, maar ik ga vooral leven." Zondag is hij weer te zien als presentator van Studio Sport Eredivisie.

Bekijk het korte interview met Tom Egbers hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tom Egbers werkt weer na hartinfarct: "Ik ga gezond leven, maar vooral: leven" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV