Samenvatting Slovenië - Nederland (EK kwalificatie vrouwen)

Samenvatting Slovenië - Nederland (EK kwalificatie vrouwen)

Samenvatting <em>Slovenië - Nederland</em> (EK kwalificatie vrouwen) Alle hoogtepunten Slovenië - Nederland Samenvatting Slovenië - Nederland (EK kwalificatie vrouwen) Bekijk deze video » Live stream Slovenië - Nederland (EK kwalificatie vrouwen) Bekijk deze video » Slovenië - Nederland 1-1 door Vivianne Miedema Bekijk deze video » Slovenië - Nederland 1-0 door Mateja Zver Bekijk deze video » Slovenië - Nederland 2-2 door Kaja Korošec Bekijk deze video » Slovenië - Nederland 2-3 door Sherida Spitse Bekijk deze video » Slovenië - Nederland 2-4 door Sherida Spitse Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen de OranjeLeeuwinnen en Slovenië in het EK-kwalificatieduel. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing Slovenië - Nederland Op vrijdag 3 oktober speelt het Nederlands vrouwenelftal in het kwalificatieduel voor het EK 2021 tegen Slovenië. De wedstrijd wordt gespeeld in Mestni Štadion Fazanerija in de Sloveense stad Murska Sobota. De wedstrijd begint om 19.00 uur. OranjeLeeuwinnenDe eerste twee kwalificatiewedstrijden in de kwalificatie van het EK 2021 won Nederland eenvoudig. Na de 7-0 op bezoek bij Estland werd Turkije thuis met 3-0 verslagen. In Slovenië zijn veel belangrijke Nederlandse vrouwen afwezig. Namen als Jackie Groenen, Lieke Martens en Shanice van de Sanden staan niet op het wedstrijdformulier. Samenvatting Nederland - Turkije (EK kwalifcatie vrouwen) Bekijk deze video » SloveniëOndanks het gemis van een half basiselftal, zou Slovenië als nummer 53 van de FIFA-ranking geen probleem moeten zijn voor WK-finalist Nederland. Op dit moment staan de Sloveense dames op de derde plaats, met een overwinning en een verlies. EK-kwalificatieNederland speelt in poule A tegen Estland, Turkije, Slovenië, Rusland en Kosovo om een plek op het Europees kampioenschap voetbal in 2021 in Engeland. Opstelling NederlandVan Veenendaal; Van Lunteren, Dekker, Bloodworth, Van Dongen; Van de Donk, Spitse, Roord; Jansen, Miedema, Beerensteyn. Opstelling SloveniëMersnik; Erzen, Rozmaric, Agrez, Erman; Conc, Korosec, Kolbl, Begic, Zver; Prasnicar. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen de OranjeLeeuwinnen en Slovenië in het EK-kwalificatieduel. Volg Oranje Leeuwinnen achter de schermen bij EK-kwalificatie Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Slovenië - Nederland (EK kwalificatie vrouwen)

Alle hoogtepunten Slovenië - Nederland


Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen de OranjeLeeuwinnen en Slovenië in het EK-kwalificatieduel. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing Slovenië - Nederland

Op vrijdag 3 oktober speelt het Nederlands vrouwenelftal in het kwalificatieduel voor het EK 2021 tegen Slovenië. De wedstrijd wordt gespeeld in Mestni Štadion Fazanerija in de Sloveense stad Murska Sobota. De wedstrijd begint om 19.00 uur.

OranjeLeeuwinnen
De eerste twee kwalificatiewedstrijden in de kwalificatie van het EK 2021 won Nederland eenvoudig. Na de 7-0 op bezoek bij Estland werd Turkije thuis met 3-0 verslagen. In Slovenië zijn veel belangrijke Nederlandse vrouwen afwezig. Namen als Jackie Groenen, Lieke Martens en Shanice van de Sanden staan niet op het wedstrijdformulier.

Slovenië
Ondanks het gemis van een half basiselftal, zou Slovenië als nummer 53 van de FIFA-ranking geen probleem moeten zijn voor WK-finalist Nederland. Op dit moment staan de Sloveense dames op de derde plaats, met een overwinning en een verlies.

EK-kwalificatie
Nederland speelt in poule A tegen Estland, Turkije, Slovenië, Rusland en Kosovo om een plek op het Europees kampioenschap voetbal in 2021 in Engeland.

Opstelling Nederland
Van Veenendaal; Van Lunteren, Dekker, Bloodworth, Van Dongen; Van de Donk, Spitse, Roord; Jansen, Miedema, Beerensteyn.

Opstelling Slovenië
Mersnik; Erzen, Rozmaric, Agrez, Erman; Conc, Korosec, Kolbl, Begic, Zver; Prasnicar.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen de OranjeLeeuwinnen en Slovenië in het EK-kwalificatieduel.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Slovenië - Nederland (EK kwalificatie vrouwen) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV