Dierendag in Chateau Meiland: extra groot bot voor Bommel en Bijoux

Dierendag in Chateau Meiland: extra groot bot voor Bommel en Bijoux

Dierendag in <em>Chateau Meiland</em>: extra groot bot voor <em>Bommel</em> en <em>Bijoux</em> Het is vrijdag dierendag en dat is ook Martien Meiland niet ontgaan: "Je moet natuurlijk elke dag van het jaar goed zijn voor je huisdier. Maar Bommel en Bijoux krijgen vandaag wel iets extra's: zo'n heel groot bot. Zijn ze lekker uren mee aan het kluiven." Bekijk de beelden van SBS6 hierboven. Bekijk ook Caroline uit Chateau Meiland heeft een burn-out: "Kan geen strijkbout meer zien" Bekijk deze video » Lil’ Kleine loopt boos weg na vraag Telegraaf over hond Bekijk deze video » Connie Witteman loopt teleurgesteld weg uit bespreking: "Ik ben niet alleen maar glamour" Bekijk deze video »

Het is vrijdag dierendag en dat is ook Martien Meiland niet ontgaan: "Je moet natuurlijk elke dag van het jaar goed zijn voor je huisdier. Maar Bommel en Bijoux krijgen vandaag wel iets extra's: zo'n heel groot bot. Zijn ze lekker uren mee aan het kluiven." Bekijk de beelden van SBS6 hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dierendag in Chateau Meiland: extra groot bot voor Bommel en Bijoux of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier