Alfons Groenendijk weet dat resultaat halen tegen Ajax moeilijk wordt voor ADO

Alfons Groenendijk weet dat resultaat halen tegen Ajax moeilijk wordt voor ADO

Alfons Groenendijk weet dat resultaat halen tegen Ajax moeilijk wordt voor ADO De Europese midweek is weer achter de rug, en die is voor de Nederlandse ploegen glorieus verlopen met tien punten uit vier wedstrijden. Zondag gaat koploper Ajax op bezoek bij ADO Den Haag, dat een zeer matige seizoensstart kent en op de zestiende plaats staat. Trainer Alfons Groenendijk weet ook dat ADO veel geluk moet hebben, wil het een resultaat behalen. Bekijk het fragment uit de persconferentie van Alfons Groenendijk hierboven Samenvatting Valencia - Ajax (Champions League) Bekijk deze video » Hakim Ziyech over zijn fenomenale doelpunt tijdens Valencia – Ajax Bekijk deze video » Trotse Daley Blind deelt eerste kiekjes van zijn pasgeboren zoontje Lowen Bekijk deze video »
Voetbal :
Alfons Groenendijk weet dat resultaat halen tegen Ajax moeilijk wordt voor ADO

De Europese midweek is weer achter de rug, en die is voor de Nederlandse ploegen glorieus verlopen met tien punten uit vier wedstrijden. Zondag gaat koploper Ajax op bezoek bij ADO Den Haag, dat een zeer matige seizoensstart kent en op de zestiende plaats staat. Trainer Alfons Groenendijk weet ook dat ADO veel geluk moet hebben, wil het een resultaat behalen.

Bekijk het fragment uit de persconferentie van Alfons Groenendijk hierboven

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Alfons Groenendijk weet dat resultaat halen tegen Ajax moeilijk wordt voor ADO of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV