Jandino Asporaat verrast door Gouden Kalf voor Bon Bini Holland 2

Jandino Asporaat verrast door Gouden Kalf voor Bon Bini Holland 2

<em>Jandino Asporaat</em> verrast door Gouden Kalf voor <em>Bon Bini Holland 2</em> De Gouden Kalveren worden vanavond pas uitgereikt. Maar vanmiddag werd al bekend dat Bon Bini Holland 2 de publieksprijs heeft gewonnen. Glitters en bandIn bovenstaande video wordt Jandino Asporaat verrast met deze prestigieuze filmprijs, met een band en glitters wordt hij onthaald. Hij is dolgelukkig met het Gouden Kalf, ook al is het de tweede die hij wint. Maar ook vertelt de succesvolle comedian over de negatieve reacties die hij heeft gekregen op zijn presentatie op het Voetbalgala. Bekijk hoe Jandino Asporaat wordt verrast met het Gouden Kalf in bovenstaande video. Jandino Asporaat wordt opgemaakt door dochtertje Bekijk deze video »
Film :
Jandino Asporaat verrast door Gouden Kalf voor Bon Bini Holland 2

De Gouden Kalveren worden vanavond pas uitgereikt. Maar vanmiddag werd al bekend dat Bon Bini Holland 2 de publieksprijs heeft gewonnen.

Glitters en band
In bovenstaande video wordt Jandino Asporaat verrast met deze prestigieuze filmprijs, met een band en glitters wordt hij onthaald. Hij is dolgelukkig met het Gouden Kalf, ook al is het de tweede die hij wint. Maar ook vertelt de succesvolle comedian over de negatieve reacties die hij heeft gekregen op zijn presentatie op het Voetbalgala.

Bekijk hoe Jandino Asporaat wordt verrast met het Gouden Kalf in bovenstaande video.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jandino Asporaat verrast door Gouden Kalf voor Bon Bini Holland 2 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier