Cultureshock

Cultureshock

Cultureshock In deze aflevering van de documentairereeks Cultureshock op RTL Z wordt de opkomst van trash-tv onder de loep genomen. Bekijk hier op welk kanaal RTL Z te zien is. VechtpartijIn 1988 liep talkshowhost Geraldo Rivera een gebroken neus op, toen er tijdens de opnames een vechtpartij uitbrak. De kijkcijfers gingen door het dak en tabloid-tv, of trash-tv zoals het later werd genoemd, was geboren. Schandaligste verhalenTv-makers wilden alleen nog de meest onbeschofte, schaamteloze gasten met de schandaligste verhalen in hun shows. Jerry SpringerVeruit de meest succesvolle show op dat gebied was 'The Jerry Springer Show'. We duiken in de geschiedenis om te zien hoe dit televisiegenre zich ontwikkelde en hoe het de YouTubers van nu heeft beïnvloed.
Uitzending :
Cultureshock gemist? Bekijk hier de hele uitzending

In deze aflevering van de documentairereeks Cultureshock op RTL Z wordt de opkomst van trash-tv onder de loep genomen.

Bekijk hier op welk kanaal RTL Z te zien is.

Vechtpartij
In 1988 liep talkshowhost Geraldo Rivera een gebroken neus op, toen er tijdens de opnames een vechtpartij uitbrak. De kijkcijfers gingen door het dak en tabloid-tv, of trash-tv zoals het later werd genoemd, was geboren.

Schandaligste verhalen
Tv-makers wilden alleen nog de meest onbeschofte, schaamteloze gasten met de schandaligste verhalen in hun shows.

Jerry Springer
Veruit de meest succesvolle show op dat gebied was 'The Jerry Springer Show'. We duiken in de geschiedenis om te zien hoe dit televisiegenre zich ontwikkelde en hoe het de YouTubers van nu heeft beïnvloed.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Cultureshock gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV