The Masked Singer Singer gemist? Catherine Keyl blijkt Aartsengel

The Masked Singer Singer gemist? Catherine Keyl blijkt Aartsengel

The Masked Singer Singer gemist? Catherine Keyl blijkt Aartsengel You make me feel like a natural woman, zingt de Aartsengel in The Masked Singer. Maar wie is de zangeres die schuil gaat achter dit masker? De panelleden hebben moeite met raden maar de naam van de BNer die in het pak zit, Catherine Keyl, wordt uiteindelijk toch stellig genoemd door Loretta Schrijver. Bekijk het fragment van het optreden hierboven. Bekijk de hele uitzending van The Masked Singer met de onthulling van de Aartsengel na 1uur05min. Bekijk ook The Masked Singer: Welke BN’ers zingen als Papegaai en Neushoorn? Bekijk deze video » The Masked Singer gemist? Wie schuilt er in het roze monster? Bekijk deze video »
TV :
The Masked Singer Singer gemist? Catherine Keyl blijkt Aartsengel

You make me feel like a natural woman, zingt de Aartsengel in The Masked Singer. Maar wie is de zangeres die schuil gaat achter dit masker? De panelleden hebben moeite met raden maar de naam van de BNer die in het pak zit, Catherine Keyl, wordt uiteindelijk toch stellig genoemd door Loretta Schrijver. Bekijk het fragment van het optreden hierboven.

Bekijk de hele uitzending van The Masked Singer met de onthulling van de Aartsengel na 1uur05min.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op The Masked Singer Singer gemist? Catherine Keyl blijkt Aartsengel of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV