Kijk SBS6 voor: een "Overdosis Soundos op je zaterdagavond"

Kijk SBS6 voor: een "Overdosis Soundos op je zaterdagavond"

Kijk SBS6 voor: een "Overdosis Soundos op je zaterdagavond" Echt Waar?! is een spelshow waarin alles draait om ongelooflijke waarheden - en geloofwaardige leugens. De show staat onder leiding van presentator Jan Versteegh. In elke aflevering leggen acteur Leo Alkemade en comedian Soundos el Ahmadi vol passie en overtuiging steeds twee verhalen of stellingen voor. Vervolgens is het aan de kandidaten om in te schatten wie de waarheid spreekt en wie niet. Soundos te gast bij Ik Hou Van HollandBen jij toevallig erg fan van Soundos? Kijk dan de hele zaterdagavond naar SBS6. De comedian is namelijk te zien in zowel EchtWaar?! als Ik Hou Van Holland. Bekijk Echt Waar?! elke zaterdagavond om 21:30 op SBS6. Bekijk ook Soundos El Ahmadi laat eerlijke kwetsbare kant zien in nieuwe show Bekijk deze video »
TV :
Kijk SBS6 voor: een "Overdosis Soundos op je zaterdagavond"

Echt Waar?! is een spelshow waarin alles draait om ongelooflijke waarheden - en geloofwaardige leugens. De show staat onder leiding van presentator Jan Versteegh. In elke aflevering leggen acteur Leo Alkemade en comedian Soundos el Ahmadi vol passie en overtuiging steeds twee verhalen of stellingen voor. Vervolgens is het aan de kandidaten om in te schatten wie de waarheid spreekt en wie niet.

Soundos te gast bij Ik Hou Van Holland
Ben jij toevallig erg fan van Soundos? Kijk dan de hele zaterdagavond naar SBS6. De comedian is namelijk te zien in zowel EchtWaar?! als Ik Hou Van Holland.

Bekijk Echt Waar?! elke zaterdagavond om 21:30 op SBS6.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijk SBS6 voor: een "Overdosis Soundos op je zaterdagavond" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV