Marco Borsato moet zoon Senna een jaar missen

Marco Borsato moet zoon Senna een jaar missen

Marco Borsato moet zoon Senna een jaar missen Marco Borsato is trots op zijn zoon Senna, die naar Italië vertrekt om de taal te leren. Ook al vindt de zanger het mooi dat zijn kinderen zich ontwikkelen, hij vindt het ook moeilijk om zijn zoon zo lang niet te zien. “Zijn idee is in ieder geval een jaar. Daar moet ik nog even niet aan denken eigenlijk.” Bekijk het hele interview met Marco Borsato over zijn opgroeiende kinderen in de video hierboven. René van der Gijp over televisieoptreden van Marco Borsato en John Ewbank: 'Zaten elkaar op te hemelen' Bekijk deze video » Marco Borsato staat op nummer-1 met Lippenstift: "Dit ging zo snel" Bekijk deze video »
Entertainment :
Marco Borsato moet zoon Senna een jaar missen

Marco Borsato is trots op zijn zoon Senna, die naar Italië vertrekt om de taal te leren. Ook al vindt de zanger het mooi dat zijn kinderen zich ontwikkelen, hij vindt het ook moeilijk om zijn zoon zo lang niet te zien. “Zijn idee is in ieder geval een jaar. Daar moet ik nog even niet aan denken eigenlijk.”

Bekijk het hele interview met Marco Borsato over zijn opgroeiende kinderen in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Marco Borsato moet zoon Senna een jaar missen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV