Dries Roelvink: “Donny leed onder de populariteit van zijn broer Dave”

Dries Roelvink: “Donny leed onder de populariteit van zijn broer Dave”

Hoewel Donny Roelvink momenteel flink in de spotlights staat met zijn nieuwste single Jij Bent Anders, heeft hij mindere tijden gekend. Donny leed namelijk best onder Dave Roelvink zijn populariteit. Donny wilde net als zijn grote broer en vader Dries Roelvink ook bekend zijn. Hij had het er erg moeilijk mee.

“Als Donny ergens binnenkwam dan keken de mensen over zijn schouder naar Dave. Hij trok het zich enorm aan dat de mensen alleen maar in Dave geïnteresseerd waren en niet in hem”, aldus Dries tegen weekblad Privé. Door mee te doen aan programma’s zoals Temptation Island en Expeditie Robinson wist Donny zichzelf op de kaart te zetten. Nu hoeven we ons gelukkig geen zorgen meer te maken, want Donny krijgt, zoals in de video hieronder te zien is, genoeg aandacht van gillende meiden tijdens zijn optredens in de club.

<em>Dries Roelvink</em>: “Donny leed onder de populariteit van zijn broer Dave” Hoewel Donny Roelvink momenteel flink in de spotlights staat met zijn nieuwste single Jij Bent Anders, heeft hij mindere tijden gekend. Donny leed namelijk best onder Dave Roelvink zijn populariteit. Donny wilde net als zijn grote broer en vader Dries Roelvink ook bekend zijn. Hij had het er erg moeilijk mee. “Als Donny ergens binnenkwam dan keken de mensen over zijn schouder naar Dave. Hij trok het zich enorm aan dat de mensen alleen maar in Dave geïnteresseerd waren en niet in hem”, aldus Dries tegen weekblad Privé. Door mee te doen aan programma’s zoals Temptation Island en Expeditie Robinson wist Donny zichzelf op de kaart te zetten. Nu hoeven we ons gelukkig geen zorgen meer te maken, want Donny krijgt, zoals in de video hieronder te zien is, genoeg aandacht van gillende meiden tijdens zijn optredens in de club.
Amusement :
Dries Roelvink: “Donny leed onder de populariteit van zijn broer Dave”
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dries Roelvink: “Donny leed onder de populariteit van zijn broer Dave” of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen