Edward Norton gaf Brad Pitt een klap tijdens de opnames van Fight Club

Edward Norton gaf Brad Pitt een klap tijdens de opnames van Fight Club

Edward Norton gaf Brad Pitt een klap tijdens de opnames van Fight Club Jimmy Fallon ontvangt acteur Edward Norton, die komt vertellen over zijn nieuwe film Motherless Brooklyn (die hij ook heeft geregisseerd). Het gaat echter ook nog even over de klassieker Fight Club, die twintig jaar geleden uitkwam. Norton vertelt dat hij zijn collega Brad Pitt destijds een flinke klap heeft verkocht. MeesterwerkOok Norton moet erkennen dat regisseur David Fincher met Fight Club een meesterwerk afleverde, maar hij kijkt er niet graag meer naar. Dat komt vooral omdat hij sindsdien wat kilo's is aagenkomen, wat Norton nogal pijnlijk vindt. Wat ook behoorlijk pijnlijk was: de eerste klap die in de film te zien is, is echt. Fincher zei tegen Norton dat hij Pitt écht ergens moest raken, en dat leidde tot een fikse klap op het oor van Pitt. Bekijk het interview van Jimmy Fallon met Edward Norton hierboven. Trailer Fight Club Bekijk deze trailer » Trailer Motherless Brooklyn Bekijk deze trailer »
Entertainment :
Edward Norton gaf Brad Pitt een klap tijdens de opnames van Fight Club

Jimmy Fallon ontvangt acteur Edward Norton, die komt vertellen over zijn nieuwe film Motherless Brooklyn (die hij ook heeft geregisseerd). Het gaat echter ook nog even over de klassieker Fight Club, die twintig jaar geleden uitkwam. Norton vertelt dat hij zijn collega Brad Pitt destijds een flinke klap heeft verkocht.

Meesterwerk
Ook Norton moet erkennen dat regisseur David Fincher met Fight Club een meesterwerk afleverde, maar hij kijkt er niet graag meer naar. Dat komt vooral omdat hij sindsdien wat kilo's is aagenkomen, wat Norton nogal pijnlijk vindt. Wat ook behoorlijk pijnlijk was: de eerste klap die in de film te zien is, is echt. Fincher zei tegen Norton dat hij Pitt écht ergens moest raken, en dat leidde tot een fikse klap op het oor van Pitt.

Bekijk het interview van Jimmy Fallon met Edward Norton hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Edward Norton gaf Brad Pitt een klap tijdens de opnames van Fight Club of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV