Wim Kieft lovend over Ajax en Daley Blind: "Ze zijn momenteel Europese top"

Wim Kieft lovend over Ajax en Daley Blind: "Ze zijn momenteel Europese top"

Wim Kieft lovend over Ajax en Daley Blind: "Ze zijn momenteel Europese top" Het voetbalweekend is weer voorbij, een reden voor Veronica Inside om even een bakje koffie met Wim Kieft te drinken. Hij laat zijn licht schijnen op de laatste ontwikkelingen. Vooral Ajax maakt indruk op de analyticus, hij beschouwt ze zelfs als Europese top. Ook Daley Blind maakt indruk met zijn spel: "Hij speelt echt weergaloos goed." FeyenoordMaar eerst worden de problemen bij Feyenoord besproken. Hoe is het toch mogelijk dat de Rotterdammers een paar dagen na een prachtige overwinning op FC Porto zó door de mand vallen? Volgens Kieft had Feyenoord een paar jaar geleden geluk met Dirk Kuijt, die de boel scherp hield - zo'n persoon hebben ze nu niet meer, en daardoor kunnen ze het niet elke week opbrengen. Bekijk het gesprek met Wim Kieft hierboven. Wim Kieft over voetbalweekend: 'De Ligt speelde helemaal niet slecht' Bekijk deze video » Wim Kieft over Ajax: 'Ik word een beetje moe van Ajax' Bekijk deze video »
Voetbal :
Wim Kieft lovend over Ajax en Daley Blind: "Ze zijn momenteel Europese top"

Het voetbalweekend is weer voorbij, een reden voor Veronica Inside om even een bakje koffie met Wim Kieft te drinken. Hij laat zijn licht schijnen op de laatste ontwikkelingen. Vooral Ajax maakt indruk op de analyticus, hij beschouwt ze zelfs als Europese top. Ook Daley Blind maakt indruk met zijn spel: "Hij speelt echt weergaloos goed."

Feyenoord
Maar eerst worden de problemen bij Feyenoord besproken. Hoe is het toch mogelijk dat de Rotterdammers een paar dagen na een prachtige overwinning op FC Porto zó door de mand vallen? Volgens Kieft had Feyenoord een paar jaar geleden geluk met Dirk Kuijt, die de boel scherp hield - zo'n persoon hebben ze nu niet meer, en daardoor kunnen ze het niet elke week opbrengen.

Bekijk het gesprek met Wim Kieft hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wim Kieft lovend over Ajax en Daley Blind: "Ze zijn momenteel Europese top" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV