Robert Jensen opent aanval op Sander Schimmelpenninck: "Oppervlakkige ijdeltuit"

Robert Jensen opent aanval op Sander Schimmelpenninck: "Oppervlakkige ijdeltuit"

Robert Jensen opent aanval op Sander Schimmelpenninck: "Oppervlakkige ijdeltuit" Robert Jensen gaat los op Quote-hoofdredacteur Sander Schimmelpenninck. Hij verwijt hem dat hij nooit over de inhoud van een onderwerp spreekt maar blijft hangen in oppervlakkigheid: "Deze gast zag mij bij Harry Mens en noemde mij een zwetende oliebol." Domste tweet van het jaarJensen kan wel tegen wat kritiek zegt hij maar hij vindt het jammer wanneer mensen de discussie niet aan willen gaan met iets inhoudelijks. "Hij verstuurde de domste tweet van het jaar. Hij zegt dat mijn overgewicht symbool staat voor de volgevreten kleinzielige egoïsten wiens stem ik vertegenwoordig." IjdeltuitJensen vervolgt en is duidelijk geïrriteerd door wat Schimmelpenninck allemaal over hem zegt op Twitter: "Deze enorme ijdeltuit. Ik hoef hem niet te horen praten want hij zegt toch nooit wat. Hij wil zo graag ergens bijhoren om succes uit te kunnen stralen. Hij is echter geen succes" Bekijk het fragment van Jensen.nl hierboven. De tirade tegen de Quote-hoofdredacteur begint bij 5min32. Een van de betreffende tweets van Schimmelpenninck vind je hieronder: Bekijk ook Robert Jensen geeft voormalige werkgever RTL trap na Bekijk deze video » Robert Jensen: "Ik gaf Mark Rutte anderhalf uur advies" Bekijk deze video » Beau en Sander Schimmelpenninck verkneukelen zich met miljarden Bill Gates Bekijk deze video »
Show :
Robert Jensen opent aanval op Sander Schimmelpenninck: "Oppervlakkige ijdeltuit"

Robert Jensen gaat los op Quote-hoofdredacteur Sander Schimmelpenninck. Hij verwijt hem dat hij nooit over de inhoud van een onderwerp spreekt maar blijft hangen in oppervlakkigheid: "Deze gast zag mij bij Harry Mens en noemde mij een zwetende oliebol."

Domste tweet van het jaar
Jensen kan wel tegen wat kritiek zegt hij maar hij vindt het jammer wanneer mensen de discussie niet aan willen gaan met iets inhoudelijks. "Hij verstuurde de domste tweet van het jaar. Hij zegt dat mijn overgewicht symbool staat voor de volgevreten kleinzielige egoïsten wiens stem ik vertegenwoordig."

Ijdeltuit
Jensen vervolgt en is duidelijk geïrriteerd door wat Schimmelpenninck allemaal over hem zegt op Twitter: "Deze enorme ijdeltuit. Ik hoef hem niet te horen praten want hij zegt toch nooit wat. Hij wil zo graag ergens bijhoren om succes uit te kunnen stralen. Hij is echter geen succes" Bekijk het fragment van Jensen.nl hierboven. De tirade tegen de Quote-hoofdredacteur begint bij 5min32. Een van de betreffende tweets van Schimmelpenninck vind je hieronder:Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Robert Jensen opent aanval op Sander Schimmelpenninck: "Oppervlakkige ijdeltuit" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV