Cornald Maas over presentatie Songfestival: "Ik hoop dat Jan Smit het gaat doen"

Cornald Maas over presentatie Songfestival: "Ik hoop dat Jan Smit het gaat doen"

Cornald Maas over presentatie <em>Songfestival</em>: &quot;Ik hoop dat Jan Smit het gaat doen&quot; Cornald Maas laat weten dat hij zelf niet het Songfestival zal gaan presenteren. Hij heeft echter wel een voorkeur voor wie hij hoopt dat het zal gaan doen: "Behalve dat ik lang voor Eva Jinek heb gestreden, gun ik het Jan Smit." Eerder liet Maas zich al uit over de gesprekken met de mogelijke Nederlandse inzending van het liedjesfestijn, dat dit jaar in Rotterdam gehouden wordt. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Cornald Maas onthult Nederlandse inzending Songfestival 2020: "Het wordt music first" Bekijk deze video » Roland in First Dates: "Ik gun je een hele grote neger" Bekijk deze video »
TV :
Cornald Maas over presentatie Songfestival: "Ik hoop dat Jan Smit het gaat doen"

Cornald Maas laat weten dat hij zelf niet het Songfestival zal gaan presenteren. Hij heeft echter wel een voorkeur voor wie hij hoopt dat het zal gaan doen: "Behalve dat ik lang voor Eva Jinek heb gestreden, gun ik het Jan Smit." Eerder liet Maas zich al uit over de gesprekken met de mogelijke Nederlandse inzending van het liedjesfestijn, dat dit jaar in Rotterdam gehouden wordt. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Volle Zalen
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Cornald Maas over presentatie Songfestival: "Ik hoop dat Jan Smit het gaat doen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen