Dokters van morgen over vasten gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Dokters van morgen over vasten gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Dokters van morgen over vasten gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het nieuwe seizoen van Dokters van Morgen onderzoekt Antoinette Hertsenberg de komende zes dinsdagen om 21:25 uur op NPO 1 spraakmakende innovaties in de zorg. VastenIn iedere aflevering staat er een ander thema centraal. Zo is in de eerste aflevering te zien hoe je door te vasten niet alleen slanker, maar ook gezonder door het leven kan gaan. VitaalIn de komende weken spreekt Hertsenberg met de Deense 'Soccer Grannies' over hoe ze op hoge leeftijd nog hun spieren vitaal houden. MedicijnZe ervaart ook hoe muziek ingezet kan worden als medicijn en bekijkt een gehoorapparaat, dat ook ingezet kan worden als stappenteller of vertaler. HoofdpijnDe laatste aflevering gaat over hoofdpijn, een pijn waar veel Nederlanders dagelijks mee te maken hebben. Radar Extra: Hoe eet je koolhydraatarm? Bekijk deze video » Felle Antoinette Hertsenberg treedt in Radar keihard op tegen Thuisbezorgd.nl Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

In het nieuwe seizoen van Dokters van Morgen onderzoekt Antoinette Hertsenberg de komende zes dinsdagen om 21:25 uur op NPO 1 spraakmakende innovaties in de zorg.

Vasten
In iedere aflevering staat er een ander thema centraal. Zo is in de eerste aflevering te zien hoe je door te vasten niet alleen slanker, maar ook gezonder door het leven kan gaan.

Vitaal
In de komende weken spreekt Hertsenberg met de Deense 'Soccer Grannies' over hoe ze op hoge leeftijd nog hun spieren vitaal houden.

Medicijn
Ze ervaart ook hoe muziek ingezet kan worden als medicijn en bekijkt een gehoorapparaat, dat ook ingezet kan worden als stappenteller of vertaler.

Hoofdpijn
De laatste aflevering gaat over hoofdpijn, een pijn waar veel Nederlanders dagelijks mee te maken hebben.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dokters van morgen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV