Politie vermoedt terroristische aanslag in Duitse plaats Limburg: negen gewonden

Politie vermoedt terroristische aanslag in Duitse plaats Limburg: negen gewonden

Politie vermoedt <em>terroristische aanslag</em> in Duitse plaats Limburg: <em>negen gewonden</em> Een enorme ravage in de Duitse plaats Limburg an der Lahn (kortweg Limburg), in de deelstaat Hessen. Een Syrische man reed daar schijnbaar doelbewust in op een aantal wachtende auto's bij een stoplicht. De politie vermoedt een terroristische aanslag. GewondenIn eerste instantie werd er gesproken over zestien gewonden, maar dat aantal is later bijgesteld naar negen. De Syrische man dwong een vrachtwagenchauffeur te stoppen, waarna hij in de vrachtwagen klom en het stuur overnam. Ooggetuigen vertellen dat de man kort na de vermoedelijke aanslag Arabisch praatte en "Allah" riep, maar de politie is voorzichtig met dergelijke speculaties. Bekijk de beelden van kort na de aanslag hierboven. Aanslag op Kyoto Animation Company: zeker 26 doden na grote brand Bekijk deze video » Paniek op Times Square na vrees voor aanslag Bekijk deze video » 11 september 2001: waren de aanslagen van 9/11 een complot? Bekijk deze video »
Buitenland :
Politie vermoedt terroristische aanslag in Duitse plaats Limburg: negen gewonden

Een enorme ravage in de Duitse plaats Limburg an der Lahn (kortweg Limburg), in de deelstaat Hessen. Een Syrische man reed daar schijnbaar doelbewust in op een aantal wachtende auto's bij een stoplicht. De politie vermoedt een terroristische aanslag.

Gewonden
In eerste instantie werd er gesproken over zestien gewonden, maar dat aantal is later bijgesteld naar negen. De Syrische man dwong een vrachtwagenchauffeur te stoppen, waarna hij in de vrachtwagen klom en het stuur overnam. Ooggetuigen vertellen dat de man kort na de vermoedelijke aanslag Arabisch praatte en "Allah" riep, maar de politie is voorzichtig met dergelijke speculaties.

Bekijk de beelden van kort na de aanslag hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Politie vermoedt terroristische aanslag in Duitse plaats Limburg: negen gewonden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV