Raymond van Barneveld: "Ik zou burgemeester van Den Haag kunnen worden"

Raymond van Barneveld: "Ik zou burgemeester van Den Haag kunnen worden"

<em>Raymond van Barneveld</em>: &quot;Ik zou burgemeester van Den Haag kunnen worden&quot; Raymond van Barneveld is momenteel bezig met de laatste maanden van zijn imposante dartscarrière. Hij stopt na het WK in december en kijkt alvast vooruit: hij oppert zichzelf op zijn Instagrampagina gekscherend als de mogelijke nieuwe burgemeester van Den Haag. Grote bekendheidFrits Huffnagel reageert: "Het mooie van Barney is dat hij al een grote bekendheid heeft in Den Haag. We weten dat als hij mikt, dat hij heel vaak raak schiet dus dat zijn allemaal voordelen voor een burgemeester." Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Alexander Pechtold nieuwe burgemeester Den Haag? Bekijk deze video » Robert Jensen: "Ik gaf Mark Rutte anderhalf uur advies" Bekijk deze video » Johan Derksen maakt grap over burgemeester Krikke Bekijk deze video »
TV :
Raymond van Barneveld: "Ik zou burgemeester van Den Haag kunnen worden"

Raymond van Barneveld is momenteel bezig met de laatste maanden van zijn imposante dartscarrière. Hij stopt na het WK in december en kijkt alvast vooruit: hij oppert zichzelf op zijn Instagrampagina gekscherend als de mogelijke nieuwe burgemeester van Den Haag.

Grote bekendheid
Frits Huffnagel reageert: "Het mooie van Barney is dat hij al een grote bekendheid heeft in Den Haag. We weten dat als hij mikt, dat hij heel vaak raak schiet dus dat zijn allemaal voordelen voor een burgemeester." Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Raymond van Barneveld: "Ik zou burgemeester van Den Haag kunnen worden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen