Morgen première van Money Monster bij Net5: Julia Roberts en George Clooney in één film!

Morgen première van Money Monster bij Net5: Julia Roberts en George Clooney in één film!

Morgen première van <em>Money Monster</em> bij Net5: <em>Julia Roberts</em> en <em>George Clooney</em> in één film! Zin in een filmavond? Morgen kun je genieten van George Clooney en Julia Roberts op je beeldscherm! De Amerikaanse thriller- en dramafilm Money Monster uit het jaar 2016 kun je morgen om 20:30 uur zien bij Net5. De hoofdrollen worden vertolkt door George Clooney, Jack O'Connell en Julia Roberts. De bekende televisiepresentator Lee Gates (George Clooney) staat dankzij zijn beleggingstips bekend als de geldgoeroe van Wall Street. Maar als Kyle Budwell (Jack O'Connell) door een tip van Lee al zijn geld en dat van zijn familie verliest, besluit hij om Lee en zijn complete team te gijzelen. De gijzeling wordt live uitgezonden op televisie en de enige die Gates in de studio kan helpen is zijn producent Patty Fenn (Julia Roberts). Bekijk de trailer van Money Monster hierboven. Loretta Schrijver heeft moeite met zinnen inspreken voor nieuwe film Jonge Yeti Bekijk deze video »
TV :
Morgen première van Money Monster bij Net5: Julia Roberts en George Clooney in één film!

Zin in een filmavond? Morgen kun je genieten van George Clooney en Julia Roberts op je beeldscherm! De Amerikaanse thriller- en dramafilm Money Monster uit het jaar 2016 kun je morgen om 20:30 uur zien bij Net5. De hoofdrollen worden vertolkt door George Clooney, Jack O'Connell en Julia Roberts.

De bekende televisiepresentator Lee Gates (George Clooney) staat dankzij zijn beleggingstips bekend als de geldgoeroe van Wall Street. Maar als Kyle Budwell (Jack O'Connell) door een tip van Lee al zijn geld en dat van zijn familie verliest, besluit hij om Lee en zijn complete team te gijzelen. De gijzeling wordt live uitgezonden op televisie en de enige die Gates in de studio kan helpen is zijn producent Patty Fenn (Julia Roberts).

Bekijk de trailer van Money Monster hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Morgen première van Money Monster bij Net5: Julia Roberts en George Clooney in één film! of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV