Lupita Nyong'o vereerd door nummer van Beyoncé: "Queen B had me niks verteld"

Lupita Nyong'o vereerd door nummer van Beyoncé: "Queen B had me niks verteld"

Lupita Nyong'o vereerd door nummer van Beyoncé: "Queen B had me niks verteld" Lupita Nyong'o is een grote ster in Hollywood: ze won een Oscar voor haar bijrol in 12 Years a Slave en was te zien in onder meer Star Wars en Black Panther. Hét hoogtepunt van haar carrière is echter iets anders: ze wordt genoemd in het nummer 'Brown Skin Girl' van Beyoncé. JournalistNyong'o was niet op de hoogte van het feit dat ze in Beyoncé's nummer werd genoemd. Jimmy Fallon vraagt of ze misschien van tevoren is gebeld door de zangeres, maar dat was niet het geval: "Queen B vertelt niemand iets!" Nyong'o was in Londen voor persverplichtingen, en daar was een journalist degene die het 'grote' nieuws aan haar meedeelde. En dat is niet alles: Lupita wordt ook genoemd in een nummer van Beyoncé's man Jay Z. Zelf blijkt Lupita overigens ook aardig te kunnen rappen... Bekijk het interview van Jimmy Fallon met Lupita Nyong'o hierboven. Taylor Swift heeft black-out en herkent haar eigen hit 'Shake It Off' niet meer Bekijk deze video » Edward Norton gaf Brad Pitt een klap tijdens de opnames van Fight Club Bekijk deze video »
Entertainment :
Lupita Nyong'o vereerd door nummer van Beyoncé: "Queen B had me niks verteld"

Lupita Nyong'o is een grote ster in Hollywood: ze won een Oscar voor haar bijrol in 12 Years a Slave en was te zien in onder meer Star Wars en Black Panther. Hét hoogtepunt van haar carrière is echter iets anders: ze wordt genoemd in het nummer 'Brown Skin Girl' van Beyoncé.

Journalist
Nyong'o was niet op de hoogte van het feit dat ze in Beyoncé's nummer werd genoemd. Jimmy Fallon vraagt of ze misschien van tevoren is gebeld door de zangeres, maar dat was niet het geval: "Queen B vertelt niemand iets!" Nyong'o was in Londen voor persverplichtingen, en daar was een journalist degene die het 'grote' nieuws aan haar meedeelde. En dat is niet alles: Lupita wordt ook genoemd in een nummer van Beyoncé's man Jay Z. Zelf blijkt Lupita overigens ook aardig te kunnen rappen...

Bekijk het interview van Jimmy Fallon met Lupita Nyong'o hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Lupita Nyong'o vereerd door nummer van Beyoncé: "Queen B had me niks verteld" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV