Streetlab eenmalig terug met uitzending van 24 uur

Streetlab eenmalig terug met uitzending van 24 uur

Streetlab eenmalig terug met uitzending van 24 uur Het populaire programma Streetlab is binnenkort eindelijk weer te zien. De heren keren vooralsnog eenmalig terug, maar wel met een extra lange live-uitzending van 24 uur. Blij Dat Ik Klei'Kunnen wij 24 uur lang live televisie maken?”, is de grote vraag die de Streetlab-presentatoren stellen. Het gaat om een experiment dat 22 oktober gaat plaatsvinden, ze zenden 24 uur lang live uit via Youtube. Ze maken dan verschillende programma’s, volgens de mannen gaat het om ‘internationale topformats’, zoals Blij Dat Ik Klei. Ook maken ze een nieuw logo bekend. GeruchtenEerder gingen al geruchten dat Streetlab zou terugkeren op tv. Ze waren anderhalf jaar geleden genoodzaakt om te stoppen met experimenten op straat, omdat ze na het winnen van de Gouden Televizier-Ring te veel herkend werden door hun ‘slachtoffers’. Even geleden slingerde Streetlab al een nieuwe video de wereld in van Stijn in First Dates. Bekijk persconferentie met de aankondiging van de 24 uur durende uitzending van Streetlab in de video hierboven. Jasper Demollin volledig naakt: 'Maakt me geen reet uit' Bekijk deze video » Streetlab: Verdrietige Stijn van Vliet keihard afgewezen in First Dates Bekijk deze video »
TV :
Streetlab eenmalig terug met uitzending van 24 uur

Het populaire programma Streetlab is binnenkort eindelijk weer te zien. De heren keren vooralsnog eenmalig terug, maar wel met een extra lange live-uitzending van 24 uur.

Blij Dat Ik Klei
'Kunnen wij 24 uur lang live televisie maken?”, is de grote vraag die de Streetlab-presentatoren stellen. Het gaat om een experiment dat 22 oktober gaat plaatsvinden, ze zenden 24 uur lang live uit via Youtube. Ze maken dan verschillende programma’s, volgens de mannen gaat het om ‘internationale topformats’, zoals Blij Dat Ik Klei. Ook maken ze een nieuw logo bekend.

Geruchten
Eerder gingen al geruchten dat Streetlab zou terugkeren op tv. Ze waren anderhalf jaar geleden genoodzaakt om te stoppen met experimenten op straat, omdat ze na het winnen van de Gouden Televizier-Ring te veel herkend werden door hun ‘slachtoffers’. Even geleden slingerde Streetlab al een nieuwe video de wereld in van Stijn in First Dates.

Bekijk persconferentie met de aankondiging van de 24 uur durende uitzending van Streetlab in de video hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Streetlab eenmalig terug met uitzending van 24 uur of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV