Ook Peter Faber volledig uit de kleren in For One Night Only

Ook Peter Faber volledig uit de kleren in For One Night Only

Ook <em>Peter Faber</em> volledig uit de kleren in <em>For One Night Only</em> Er is weer een nieuwe naam toegevoegd aan de line-up van het programma For One Night Only, waarin bekende mannen volledig uit de kleren gaan: Peter Faber. De 75-jarige acteur poseert helemaal naakt voor een goed doel. Ook Jan Versteegh en Thijs Römer doen meeEerder werd al bekend dat Viggo Waas, Jan Versteegh, Jasper Demollin, Thijs Römer en Simon Keizer hun kleren uittrekken voor het eenmalige programma op Net5, in samenwerking met Linda. Dit doen ze niet voor de lol, de mannen willen hiermee aandacht vragen voor prostaat- en teelbalkanker. Dansen zonder kleren“Mijn lijf is mijn beste vriend”, zegt Faber in bovenstaande video, waarin hij onthult naakt te poseren voor For One Night Only. In totaal gaan acht bekende heren zonder kleren een dans-act opvoeren. For One Night Only is 14 november te zien bij Net5. Jasper Demollin volledig naakt: 'Maakt me geen reet uit' Bekijk deze video » Ook Jan Versteegh gaat poedelnaakt op tv Bekijk deze video »

Er is weer een nieuwe naam toegevoegd aan de line-up van het programma For One Night Only, waarin bekende mannen volledig uit de kleren gaan: Peter Faber. De 75-jarige acteur poseert helemaal naakt voor een goed doel.

Ook Jan Versteegh en Thijs Römer doen mee
Eerder werd al bekend dat Viggo Waas, Jan Versteegh, Jasper Demollin, Thijs Römer en Simon Keizer hun kleren uittrekken voor het eenmalige programma op Net5, in samenwerking met Linda. Dit doen ze niet voor de lol, de mannen willen hiermee aandacht vragen voor prostaat- en teelbalkanker.

Dansen zonder kleren
“Mijn lijf is mijn beste vriend”, zegt Faber in bovenstaande video, waarin hij onthult naakt te poseren voor For One Night Only. In totaal gaan acht bekende heren zonder kleren een dans-act opvoeren.

For One Night Only is 14 november te zien bij Net5.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ook Peter Faber volledig uit de kleren in For One Night Only of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier