Samenvatting Nederland - Rusland (EK kwalificatie vrouwen)

Samenvatting Nederland - Rusland (EK kwalificatie vrouwen)

Samenvatting Nederland - Rusland (EK kwalificatie vrouwen) Alle hoogtepunten Nederland - Rusland Live stream Nederland - Rusland (EK kwalificatie dames) Bekijk deze video » Samenvatting Nederland - Rusland (EK kwalificatie vrouwen) Bekijk deze video » Nederland - Rusland 1-0 door Daniëlle van de Donk Bekijk deze video » Nederland - Rusland: Spitse mist penalty Bekijk deze video » Nederland - Rusland 2-0 door Vivianne Miedema Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen de OranjeLeeuwinnen en Rusland in het EK-kwalificatieduel. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing Nederland - Rusland Op dinsdag 8 oktober speelt het Nederlands vrouwenelftal in het kwalificatieduel voor het EK 2021 tegen Rusland. De wedstrijd wordt gespeeld in het Philips Stadion in Eindhoven. De wedstrijd begint om 20.00 uur. OranjeLeeuwinnenDe eerste twee kwalificatiewedstrijden in de kwalificatie van het EK 2021 won Nederland eenvoudig. Na de 7-0 op bezoek bij Estland werd Turkije thuis met 3-0 verslagen. Vorige week vrijdag, tegen Slovenië, was het wat lastiger. Uiteindelijk werd het wel 1-4. Bijzonder om te vermelden: Danielle van de Donk speelt haar 100e interland vanavond. Samenvatting Slovenië - Nederland (EK kwalificatie vrouwen) Bekijk deze video » RuslandRusland is, misschien wel als enige land in de poule van Nederland, een geduchte tegenstander voor de OranjeLeeuwinnen. De Russen houden de tweede plaats bezet en wonnen van zowel Slovenië (1-0) als Estland (4-0) in de laatste twee kwalificatieduels. EK-kwalificatieNederland speelt in poule A tegen Estland, Turkije, Slovenië, Rusland en Kosovo om een plek op het Europees kampioenschap voetbal in 2021 in Engeland. Opstelling NederlandVan Veenendaal; Van Lunteren, Dekker, Bloodworth, Van Dongen; Van de Donk, Spitse, Roord; Jansen, Miedema, Beerensteyn. Opstelling Ruslandz.s.m. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen de OranjeLeeuwinnen en Rusland in het EK-kwalificatieduel. Volg Oranje Leeuwinnen achter de schermen bij EK-kwalificatie Bekijk deze video » Daniëlle van de Donk over 100e interland: 'Als het zou gebeuren, zou dat zou geweldig zijn' Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Nederland - Rusland (EK kwalificatie vrouwen)

Alle hoogtepunten Nederland - Rusland


Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen de OranjeLeeuwinnen en Rusland in het EK-kwalificatieduel. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing Nederland - Rusland

Op dinsdag 8 oktober speelt het Nederlands vrouwenelftal in het kwalificatieduel voor het EK 2021 tegen Rusland. De wedstrijd wordt gespeeld in het Philips Stadion in Eindhoven. De wedstrijd begint om 20.00 uur.

OranjeLeeuwinnen
De eerste twee kwalificatiewedstrijden in de kwalificatie van het EK 2021 won Nederland eenvoudig. Na de 7-0 op bezoek bij Estland werd Turkije thuis met 3-0 verslagen. Vorige week vrijdag, tegen Slovenië, was het wat lastiger. Uiteindelijk werd het wel 1-4. Bijzonder om te vermelden: Danielle van de Donk speelt haar 100e interland vanavond.

Rusland
Rusland is, misschien wel als enige land in de poule van Nederland, een geduchte tegenstander voor de OranjeLeeuwinnen. De Russen houden de tweede plaats bezet en wonnen van zowel Slovenië (1-0) als Estland (4-0) in de laatste twee kwalificatieduels.

EK-kwalificatie
Nederland speelt in poule A tegen Estland, Turkije, Slovenië, Rusland en Kosovo om een plek op het Europees kampioenschap voetbal in 2021 in Engeland.

Opstelling Nederland
Van Veenendaal; Van Lunteren, Dekker, Bloodworth, Van Dongen; Van de Donk, Spitse, Roord; Jansen, Miedema, Beerensteyn.

Opstelling Rusland
z.s.m.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen de OranjeLeeuwinnen en Rusland in het EK-kwalificatieduel.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Nederland - Rusland (EK kwalificatie vrouwen) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV