Emotionele Marianne Thieme geridderd bij afscheid

Emotionele Marianne Thieme geridderd bij afscheid

Emotionele Marianne Thieme geridderd bij afscheid Marianne Thieme heeft vandaag afscheid genomen van de Tweede Kamer. Ze werd bij deze gelegenheid ook benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Na dertien jaarThieme had eerder al laten weten dat ze stopt als fractievoorzitter van Partij Voor De Dieren. Ze neemt na dertien jaar afscheid van de Kamer, in bovenstaande video is de afscheidsspeech te zien van Kamervoorzitter Khadija Arib. Zij overhandigt Thieme ook het lintje. EmotioneelIn de achtste minuut van de video krijgt Thieme een groot applaus van haar mede-politici uit de Kamer. De politica pinkt dan een traantje weg. Bekijk het hele afscheid van Marianne Thieme van de Tweede Kamer in de video hierboven. Na onrust Forum voor Democratie nu ook problemen Partij voor de Dieren Bekijk deze video » Johnny de Mol was de 'date' van Jesse Klaver op Prinsjesdag Bekijk deze video »
Politiek :
Emotionele Marianne Thieme geridderd bij afscheid

Marianne Thieme heeft vandaag afscheid genomen van de Tweede Kamer. Ze werd bij deze gelegenheid ook benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Na dertien jaar
Thieme had eerder al laten weten dat ze stopt als fractievoorzitter van Partij Voor De Dieren. Ze neemt na dertien jaar afscheid van de Kamer, in bovenstaande video is de afscheidsspeech te zien van Kamervoorzitter Khadija Arib. Zij overhandigt Thieme ook het lintje.

Emotioneel
In de achtste minuut van de video krijgt Thieme een groot applaus van haar mede-politici uit de Kamer. De politica pinkt dan een traantje weg.

Bekijk het hele afscheid van Marianne Thieme van de Tweede Kamer in de video hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Emotionele Marianne Thieme geridderd bij afscheid of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV