Ook Sander Lantinga poseert naakt voor goed doel

Ook Sander Lantinga poseert naakt voor goed doel

Ook <em>Sander Lantinga</em> poseert naakt voor goed doel Sander Lantinga gaat uit de kleren om een goed doel in de spotlight te zetten. Samen met een aantal andere bekende mannen poseert hij volledig naakt in het programma For One Night Only. ‘Hier zit niemand op te wachten’“Hier zit natuurlijk niemand op te wachten”, zegt de dj in bovenstaande video. “Maar ik vind het zo belangrijk, dus ik ga het gewoon lekker doen.” Het is niet de eerste keer dat Lantinga uit de kleren gaat, zo was hij al eens op tv te zien als streaker. Ook Jasper Demollin en Thijs Römer naaktAcht bekende heren gaan naakt een show neerzetten om aandacht te vragen voor prostaat- en teelbalkanker. Eerder werd al bekend dat Peter Faber, Viggo Waas, Jan Versteegh, Jasper Demollin, Thijs Römer en Simon Keizer poedelnaakt op tv verschijnen voor het eenmalige programma For One Night Only. De special For One Night Only: he-le-maal naakt is op donderdag 14 november om 20.30 uur te zien op Net 5. Je kunt daarna For One Night Only: he-le-maal naakt terugkijken bij Gids.tv. Ook Jan Versteegh gaat poedelnaakt op tv Bekijk deze video » Ook Peter Faber volledig uit de kleren in For One Night Only Bekijk deze video »
TV :
Ook Sander Lantinga poseert naakt voor goed doel

Sander Lantinga gaat uit de kleren om een goed doel in de spotlight te zetten. Samen met een aantal andere bekende mannen poseert hij volledig naakt in het programma For One Night Only.

‘Hier zit niemand op te wachten’
“Hier zit natuurlijk niemand op te wachten”, zegt de dj in bovenstaande video. “Maar ik vind het zo belangrijk, dus ik ga het gewoon lekker doen.” Het is niet de eerste keer dat Lantinga uit de kleren gaat, zo was hij al eens op tv te zien als streaker.

Ook Jasper Demollin en Thijs Römer naakt
Acht bekende heren gaan naakt een show neerzetten om aandacht te vragen voor prostaat- en teelbalkanker. Eerder werd al bekend dat Peter Faber, Viggo Waas, Jan Versteegh, Jasper Demollin, Thijs Römer en Simon Keizer poedelnaakt op tv verschijnen voor het eenmalige programma For One Night Only.

De special For One Night Only: he-le-maal naakt is op donderdag 14 november om 20.30 uur te zien op Net 5. Je kunt daarna For One Night Only: he-le-maal naakt terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ook Sander Lantinga poseert naakt voor goed doel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen