Ook Sander Lantinga poseert naakt voor goed doel

Ook Sander Lantinga poseert naakt voor goed doel

Ook Sander Lantinga poseert naakt voor goed doel Sander Lantinga gaat uit de kleren om een goed doel in de spotlight te zetten. Samen met een aantal andere bekende mannen poseert hij volledig naakt in het programma For One Night Only. ‘Hier zit niemand op te wachten’“Hier zit natuurlijk niemand op te wachten”, zegt de dj in bovenstaande video. “Maar ik vind het zo belangrijk, dus ik ga het gewoon lekker doen.” Het is niet de eerste keer dat Lantinga uit de kleren gaat, zo was hij al eens op tv te zien als streaker. Ook Jasper Demollin en Thijs Römer naaktAcht bekende heren gaan naakt een show neerzetten om aandacht te vragen voor prostaat- en teelbalkanker. Eerder werd al bekend dat Peter Faber, Viggo Waas, Jan Versteegh, Jasper Demollin, Thijs Römer en Simon Keizer poedelnaakt op tv verschijnen voor het eenmalige programma For One Night Only. For One Night Only is 14 november te zien bij Net5. Ook Jan Versteegh gaat poedelnaakt op tv Bekijk deze video » Ook Peter Faber volledig uit de kleren in For One Night Only Bekijk deze video »
TV :

Sander Lantinga gaat uit de kleren om een goed doel in de spotlight te zetten. Samen met een aantal andere bekende mannen poseert hij volledig naakt in het programma For One Night Only.

‘Hier zit niemand op te wachten’
“Hier zit natuurlijk niemand op te wachten”, zegt de dj in bovenstaande video. “Maar ik vind het zo belangrijk, dus ik ga het gewoon lekker doen.” Het is niet de eerste keer dat Lantinga uit de kleren gaat, zo was hij al eens op tv te zien als streaker.

Ook Jasper Demollin en Thijs Römer naakt
Acht bekende heren gaan naakt een show neerzetten om aandacht te vragen voor prostaat- en teelbalkanker. Eerder werd al bekend dat Peter Faber, Viggo Waas, Jan Versteegh, Jasper Demollin, Thijs Römer en Simon Keizer poedelnaakt op tv verschijnen voor het eenmalige programma For One Night Only.

For One Night Only is 14 november te zien bij Net5.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ook Sander Lantinga poseert naakt voor goed doel of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: kleren, naakt, goed doel, aandacht, keizer, show, streaker, video, net5, jan versteegh, jasper demollin, peter faber, sander lantinga, simon keizer, thijs romer, viggo waas, mannen, spotlight, doel


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV