Marco Borsato heeft ander leven sinds zijn TIA

Marco Borsato heeft ander leven sinds zijn TIA

Marco Borsato heeft ander leven sinds zijn TIA Marco Borsato heeft een openhartig gesprek gehad met Ruud de Wild over zijn gezondheid. In De Wild’s podcast vertelt de zanger over de periode waarin hij gezondheidsproblemen kreeg. Goede wijn en lekker eten“Toen ik die TIA kreeg, dat was voor mij een moment waarop je denkt: wat gebeurt er eigenlijk?”, zegt Borsato in bovenstaande video. Hij heeft zijn levensstijl inmiddels aangepast. “Ik houd van een goed glas wijn en lekker eten.” Bekijk het fragment met Marco Borsato over zijn gezondheid hierboven. Marco Borsato staat op nummer-1 met Lippenstift: "Dit ging zo snel" Bekijk deze video » Dromen zijn geen bedrog: Marco Borsato scoort 40e Top 40-hit Bekijk deze video »
Entertainment :
Marco Borsato heeft ander leven sinds zijn TIA

Marco Borsato heeft een openhartig gesprek gehad met Ruud de Wild over zijn gezondheid. In De Wild’s podcast vertelt de zanger over de periode waarin hij gezondheidsproblemen kreeg.

Goede wijn en lekker eten
“Toen ik die TIA kreeg, dat was voor mij een moment waarop je denkt: wat gebeurt er eigenlijk?”, zegt Borsato in bovenstaande video. Hij heeft zijn levensstijl inmiddels aangepast. “Ik houd van een goed glas wijn en lekker eten.”

Bekijk het fragment met Marco Borsato over zijn gezondheid hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Marco Borsato heeft ander leven sinds zijn TIA of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV