Nog geen spoor van ontsnapte TBS'er Ronald van Zwam

Nog geen spoor van ontsnapte TBS'er Ronald van Zwam

Nog geen spoor van ontsnapte TBS'er <em>Ronald van Zwam</em> Op dinsdag 8 oktober werd er in Opsporing Verzocht aandacht besteed aan de zaak van de ontsnapte TBS'er Ronald van Zwam. De veroordeelde zedendelinquent is vooralsnog spoorloos verdwenen. Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv. Woningoverval Vierhouten: Beloning voor tip naar overval duo Bekijk deze video » Schietpartij Alexandrium Shopping Center: twee schietincidenten in Rotterdam Bekijk deze video »
Misdaad :
Nog geen spoor van ontsnapte TBS'er Ronald van Zwam

Op dinsdag 8 oktober werd er in Opsporing Verzocht aandacht besteed aan de zaak van de ontsnapte TBS'er Ronald van Zwam. De veroordeelde zedendelinquent is vooralsnog spoorloos verdwenen.

Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nog geen spoor van ontsnapte TBS'er Ronald van Zwam of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV