Oud-minister Ella Vogelaar onverwachts overleden

Oud-minister Ella Vogelaar onverwachts overleden

Oud-minister Ella Vogelaar is plotseling komen te overlijden. ,,Zij leed al geruime tijd aan depressies en heeft zelf een einde aan haar leven gemaakt", aldus een verklaring van de familie. Vogelaar is 69 jaar oud geworden.

Minister
Ella Vogelaar was minister voor Wonen, Wijken en Integratie in het kabinet Balkenende IV. voor de Partij van de Arbeid. In 2008 stapte de minister op nadat de PvdA-top het vertrouwen in haar had opgezet. Ze was toen anderhalf jaar minister. Ze werd opgevolgd door latere Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan.

Geen Stijl
In een interview met Geen Stijl werd Vogelaar in grote verlegenheid gebracht. In dit interview ontkende ze dat ze een spindoctor had. Rutger Castricum bleef haar volgen met de camera, waarna een ongemakkelijke, minutenlange stilte volgde.

Oud-minister Ella Vogelaar onverwachts overleden Oud-minister Ella Vogelaar is plotseling komen te overlijden. ,,Zij leed al geruime tijd aan depressies en heeft zelf een einde aan haar leven gemaakt", aldus een verklaring van de familie. Vogelaar is 69 jaar oud geworden. MinisterElla Vogelaar was minister voor Wonen, Wijken en Integratie in het kabinet Balkenende IV. voor de Partij van de Arbeid. In 2008 stapte de minister op nadat de PvdA-top het vertrouwen in haar had opgezet. Ze was toen anderhalf jaar minister. Ze werd opgevolgd door latere Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan. Geen StijlIn een interview met Geen Stijl werd Vogelaar in grote verlegenheid gebracht. In dit interview ontkende ze dat ze een spindoctor had. Rutger Castricum bleef haar volgen met de camera, waarna een ongemakkelijke, minutenlange stilte volgde. Ongeval Bemmel: 44-jarige man overleden na botsing met boom Bekijk deze video » Ans Markus over overlijden van haar broer: "Ik verzamelde kranten voor een expositie" Bekijk deze video »
Nieuws :
Oud-minister Ella Vogelaar onverwachts overleden
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Oud-minister Ella Vogelaar onverwachts overleden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV