Boeren willen Binnenhof in Den Haag bezetten bij nieuw protest

Boeren willen Binnenhof in Den Haag bezetten bij nieuw protest

Boeren willen <em>Binnenhof</em> in Den Haag bezetten bij nieuw protest De boeren komen op woensdag 16 oktober opnieuw in actie om te protesteren tegen het slechte beeld dat van ze wordt geschetst, een leugen die de overheid volgens hen in stand houdt. Eerst vertrekken ze naar het RIVM in Bilthoven, waar ze eisen dat de juiste berekeningsmethoden en cijfers openbaar worden gemaakt, waarna ze doorrijden naar het Binnenhof. Desnoods blijven ze daar overnachten. Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hierboven. Chaos in Den Haag: woedende boeren rijden hekken omver bij Malieveld Bekijk deze video » Geert Wilders bij boerenprotest: "Jullie zijn de helden van Nederland" Bekijk deze video » Boer Zoekt Vrouw-boeren protesteren massaal op Malieveld Bekijk deze video » Jesse Klaver over boerenprotest Den Haag: 'Ik werd uitgefloten, ik kreeg middelvingers' Bekijk deze video »
Nieuws :
Boeren willen Binnenhof in Den Haag bezetten bij nieuw protest

De boeren komen op woensdag 16 oktober opnieuw in actie om te protesteren tegen het slechte beeld dat van ze wordt geschetst, een leugen die de overheid volgens hen in stand houdt. Eerst vertrekken ze naar het RIVM in Bilthoven, waar ze eisen dat de juiste berekeningsmethoden en cijfers openbaar worden gemaakt, waarna ze doorrijden naar het Binnenhof. Desnoods blijven ze daar overnachten.

Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Boeren willen Binnenhof in Den Haag bezetten bij nieuw protest of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen