Joop van den Ende geniet van de rapmuziek van zijn zoon Avedon

Joop van den Ende geniet van de rapmuziek van zijn zoon Avedon

Joop van den Ende geniet van de rapmuziek van zijn zoon Avedon Joop van den Ende ontving maandagavond een oeuvreprijs van de Deutscher Musical Theaterpreis, en dat was een mooie gelegenheid om terug te blikken op het afgelopen jaar. Een moeilijk jaar, want Van den Ende verkocht zijn bedrijf Stage Entertainment. Hij heeft echter nieuwe passies gevonden: zo kan hij erg genieten van de rap- en hip-hopmuziek van zijn zoon, producer Avedon. Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Albert Verlinde praat niet meer met Joop van den Ende Bekijk deze video » Joop van den Ende: "GTST was zo slecht" Bekijk deze video »
Entertainment :
Joop van den Ende geniet van de rapmuziek van zijn zoon Avedon

Joop van den Ende ontving maandagavond een oeuvreprijs van de Deutscher Musical Theaterpreis, en dat was een mooie gelegenheid om terug te blikken op het afgelopen jaar. Een moeilijk jaar, want Van den Ende verkocht zijn bedrijf Stage Entertainment. Hij heeft echter nieuwe passies gevonden: zo kan hij erg genieten van de rap- en hip-hopmuziek van zijn zoon, producer Avedon.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Joop van den Ende geniet van de rapmuziek van zijn zoon Avedon of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV