Tijl in het voetspoor van Bach gemist? 'Woedende' Tijl Beckand knokt met regisseur

Tijl in het voetspoor van Bach gemist? 'Woedende' Tijl Beckand knokt met regisseur

<em>Tijl in het voetspoor van Bach</em> gemist? 'Woedende' Tijl Beckand knokt met regisseur In Tijl in het voetspoor van Bach bespreekt Tijl Beckand, een groot liefhebber van de muziek van Johann Sebastian Bach, een bijzondere voettocht van de componist. Die begon in Arnstadt, waar Bach in een gevecht belandde met een muzikant. Speciaal voor de gelegenheid beelden Beckand en zijn regisseur Richard het gevecht uit: "Nee, rustig! Rustiger, dit is heel agressief!" Bekijk het fragment uit Tijl in het voetspoor van Bach hierboven. Tijl Beckand vindt mannen van Veronica Inside "hypocriete zakken" Bekijk deze video » Eerste beelden Tijl In Het Voetspoor Van Bach: Tijl raakt orgel Bach aan Bekijk deze video »
TV :
Tijl in het voetspoor van Bach gemist? 'Woedende' Tijl Beckand knokt met regisseur

In Tijl in het voetspoor van Bach bespreekt Tijl Beckand, een groot liefhebber van de muziek van Johann Sebastian Bach, een bijzondere voettocht van de componist. Die begon in Arnstadt, waar Bach in een gevecht belandde met een muzikant. Speciaal voor de gelegenheid beelden Beckand en zijn regisseur Richard het gevecht uit: "Nee, rustig! Rustiger, dit is heel agressief!"

Bekijk het fragment uit Tijl in het voetspoor van Bach hierboven.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tijl in het voetspoor van Bach gemist? 'Woedende' Tijl Beckand knokt met regisseur of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen