Jeroen Pauw liefhebber van Chateau Meiland: "Heerlijk programma en heerlijke man"

Jeroen Pauw liefhebber van Chateau Meiland: "Heerlijk programma en heerlijke man"

Jeroen Pauw liefhebber van Chateau Meiland: "Heerlijk programma en heerlijke man" Chateau Meiland bereikte deze week een nieuw kijkcijferrecord met zo'n 1,4 miljoen kijkers, en het blijkt dat daar ook aardig wat BN'ers bij zitten. Ook Jeroen Pauw vindt het schitterend om naar te kijken: "Ik vind het een heerlijk programma en een heerlijke man." Lekker gek doenPauw kijkt dan ook uit naar de dingen die Martien Meiland nog naast Chateau Meiland gaat doen. Ook andere BN'ers zijn trouwe kijkers. Giel Beelen vindt het een verademing dat er eindelijk weer eens iemand op tv is die "lekker gek doet". Joop van den Ende is er van overtuigd dat Chateau Meiland de Televizier-Ring gaat winnen. "Hij is heel bijzonder, zeg maar." Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Familie Meiland in Nederland voor Televizier-Ring Gala Bekijk deze video » Martien Meiland hoopt dat Caroline weer de ‘oude’ van voor het Chateau wordt Bekijk deze video »
TV :
Jeroen Pauw liefhebber van Chateau Meiland: "Heerlijk programma en heerlijke man"

Chateau Meiland bereikte deze week een nieuw kijkcijferrecord met zo'n 1,4 miljoen kijkers, en het blijkt dat daar ook aardig wat BN'ers bij zitten. Ook Jeroen Pauw vindt het schitterend om naar te kijken: "Ik vind het een heerlijk programma en een heerlijke man."

Lekker gek doen
Pauw kijkt dan ook uit naar de dingen die Martien Meiland nog naast Chateau Meiland gaat doen. Ook andere BN'ers zijn trouwe kijkers. Giel Beelen vindt het een verademing dat er eindelijk weer eens iemand op tv is die "lekker gek doet". Joop van den Ende is er van overtuigd dat Chateau Meiland de Televizier-Ring gaat winnen. "Hij is heel bijzonder, zeg maar."

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jeroen Pauw liefhebber van Chateau Meiland: "Heerlijk programma en heerlijke man" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV