Tino Martin: "Beste Zangers is mooiste muziekprogramma op de Nederlandse tv"

Tino Martin: "Beste Zangers is mooiste muziekprogramma op de Nederlandse tv"

Tino Martin: "Beste Zangers is mooiste muziekprogramma op de Nederlandse tv" Vanavond wordt de Gouden Televizier-Ring uitgereikt, en Beste Zangers is dit jaar voor de tweede keer genomineerd. Bij Pauw vertelt Tino Martin dat hij dolblij was met zijn deelname: "Dit is het mooiste muziekprogramma van de Nederlandse televisie." EmotiesWat het programma volgens Martin zo sterk maakt, is dat het puur om de muziek gaat en de emoties die daarbij komen kijken. "De plaat en zijn verhaal," zoals dat vaak heet. Uiteraard heeft Beste Zangers ook de nodige hits voortgebracht: eerst 'Duurt te lang' van Davina Michelle, en vervolgens Martins 'Zij weet het' (allebei een origineel van Glen Faria). Bekijk het fragment uit Pauw hierboven. Beste Zangers gemist? Tim Akkerman zingt Let me love you Bekijk deze video » Beste Zangers gemist? Floor Jansen zingt 'Winner' Bekijk deze video » Jan Smit doet oproep aan alle Beste Zangers-fans Bekijk deze video »
Talkshow :
Tino Martin: "Beste Zangers is mooiste muziekprogramma op de Nederlandse tv"

Vanavond wordt de Gouden Televizier-Ring uitgereikt, en Beste Zangers is dit jaar voor de tweede keer genomineerd. Bij Pauw vertelt Tino Martin dat hij dolblij was met zijn deelname: "Dit is het mooiste muziekprogramma van de Nederlandse televisie."

Emoties
Wat het programma volgens Martin zo sterk maakt, is dat het puur om de muziek gaat en de emoties die daarbij komen kijken. "De plaat en zijn verhaal," zoals dat vaak heet. Uiteraard heeft Beste Zangers ook de nodige hits voortgebracht: eerst 'Duurt te lang' van Davina Michelle, en vervolgens Martins 'Zij weet het' (allebei een origineel van Glen Faria).

Bekijk het fragment uit Pauw hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tino Martin: "Beste Zangers is mooiste muziekprogramma op de Nederlandse tv" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV