Michael van Gerwen verpulvert landgenoot Jeffrey de Zwaan op World Grand Prix

Michael van Gerwen verpulvert landgenoot Jeffrey de Zwaan op World Grand Prix

Michael van Gerwen verpulvert landgenoot Jeffrey de Zwaan op World Grand Prix Waar Michael van Gerwen in de eerste ronde van de World Grand Prix nog veel moeite had met Jamie Hughes (een krappe 2-1 overwinning in sets), heeft hij in de tweede ronde zijn oude vorm weer terug. Landgenoot Jeffrey de Zwaan werd met 3-0 in sets opzij gezet. Dubbel in, dubbel uitDe World Grand Prix is een darttoernooi dat een andere opzet dan gebruikelijk heeft. Ten eerste wordt er tegenwoordig nog maar weinig met het setsysteem gewerkt (wat bijvoorbeeld ook op het WK gebruikt wordt), maar het meest bijzondere is wel dat de darters ook met een dubbel moeten beginnen. Dat zorgt voor lagere gemiddeldes, maar ook voor verrassingen. Bekijk hierboven een terugblik op de wedstrijd Michael van Gerwen - Jeffrey de Zwaan. Michael van Gerwen opnieuw in finale Premier League Darts Bekijk deze video » Raymond van Barneveld nog steeds tot over zijn oren verliefd op Julia Bekijk deze video » Michael van Gerwen verslaat Steve Beaton op World Matchplay Bekijk deze video »
Darts :
Michael van Gerwen verpulvert landgenoot Jeffrey de Zwaan op World Grand Prix

Waar Michael van Gerwen in de eerste ronde van de World Grand Prix nog veel moeite had met Jamie Hughes (een krappe 2-1 overwinning in sets), heeft hij in de tweede ronde zijn oude vorm weer terug. Landgenoot Jeffrey de Zwaan werd met 3-0 in sets opzij gezet.

Dubbel in, dubbel uit
De World Grand Prix is een darttoernooi dat een andere opzet dan gebruikelijk heeft. Ten eerste wordt er tegenwoordig nog maar weinig met het setsysteem gewerkt (wat bijvoorbeeld ook op het WK gebruikt wordt), maar het meest bijzondere is wel dat de darters ook met een dubbel moeten beginnen. Dat zorgt voor lagere gemiddeldes, maar ook voor verrassingen.

Bekijk hierboven een terugblik op de wedstrijd Michael van Gerwen - Jeffrey de Zwaan.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Michael van Gerwen verpulvert landgenoot Jeffrey de Zwaan op World Grand Prix of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV