Voorbeschouwing Gouden Televizier-Ring: "Chateau Meiland gaat winnen"

Voorbeschouwing Gouden Televizier-Ring: "Chateau Meiland gaat winnen"

Voorbeschouwing Gouden Televizier-Ring: &quot;<em>Chateau Meiland</em> gaat winnen&quot; Rob Goossens en Maarten Steendam blikken vooruit op het Gouden Televizier-Ring Gala, dat vanavond (woensdag 9 oktober) wordt gehouden in de AFAS Live in Amsterdam. De favoriet voor de Gouden Televizier-Ring is - ook volgens Goossens - Chateau Meiland. RiskantToch benadrukt hij dat het riskant is om voorspellingen te doen, want vorig jaar zat hij er in bijna elke categorie helemaal naast. Dit jaar ligt de strijd volgens Goossens in veel categorieën helemaal open, maar als Martien Meiland vanavond "niet levert, gaan we met zijn allen op Expeditie Robinson stemmen". Het is een knipoog naar vorig jaar, toen de cast van De luizenmoeder zich nogal arrogant gedroeg en veel kijkers daarom op Beau Five Days Inside stemden. Bekijk de voorbeschouwing op het Gouden Televizier-Ring Gala hierboven. Martien Meiland was ‘helemaal overstuur’ door nominatie Televizier-Ring Bekijk deze video » Maxime Meiland bereidt zich voor op Gouden Televizier-Ring Gala Bekijk deze video » Jan Smit doet oproep aan alle Beste Zangers-fans Bekijk deze video »
TV :
Voorbeschouwing Gouden Televizier-Ring: "Chateau Meiland gaat winnen"

Rob Goossens en Maarten Steendam blikken vooruit op het Gouden Televizier-Ring Gala, dat vanavond (woensdag 9 oktober) wordt gehouden in de AFAS Live in Amsterdam. De favoriet voor de Gouden Televizier-Ring is - ook volgens Goossens - Chateau Meiland.

Riskant
Toch benadrukt hij dat het riskant is om voorspellingen te doen, want vorig jaar zat hij er in bijna elke categorie helemaal naast. Dit jaar ligt de strijd volgens Goossens in veel categorieën helemaal open, maar als Martien Meiland vanavond "niet levert, gaan we met zijn allen op Expeditie Robinson stemmen". Het is een knipoog naar vorig jaar, toen de cast van De luizenmoeder zich nogal arrogant gedroeg en veel kijkers daarom op Beau Five Days Inside stemden.

Bekijk de voorbeschouwing op het Gouden Televizier-Ring Gala hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Voorbeschouwing Gouden Televizier-Ring: "Chateau Meiland gaat winnen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV