Kijk LIVE naar het Gouden Televizier-Ring Gala 2019

Kijk LIVE naar het Gouden Televizier-Ring Gala 2019

Kijk hierboven op woensdag 9 oktober vanaf 20.30 uur LIVE naar het Gouden Televizier-Ring Gala.

Vandaag is het zover: het jaarlijkse Gouden Televizier-Ring Gala vindt plaats in de AFAS Live in Amsterdam. Zoals altijd maken er drie programma's kans op de felbegeerde Gouden Televizier-Ring: Beste Zangers, Chateau Meiland en Expeditie Robinson. Wie zal er winnen?

Favoriet
Bij veel mensen is Chateau Meiland de favoriet, zoals bij tv-columnist Angela de Jong. Ze vindt het echter eng om een definitieve voorspelling te doen, omdat de torenhoge favoriet De luizenmoeder vorig jaar verloor van Beau Five Days Inside. Naast de Televizier-Ring worden er ook een aantal Televizier-Sterren uitgereikt, bijvoorbeeld voor de beste presentator en presentatrice.

De genomineerden
Voor meer informatie over alle genomineerden kun je terecht op Gids.tv. De prijzen zullen vanavond vanaf 21.10 uur een voor een worden uitgereikt, maar vanaf 20.30 uur is de Rode Lopershow al live te zien. Hier wordt tevens de eerste prijs vergeven: de Digital Impact Award. Britt Dekker doet verslag vanaf de rode loper.

Bekijk hieronder de voorbeschouwing op het Gouden Televizier-Ring Gala van Angela de Jong.

Kijk LIVE naar het Gouden Televizier-Ring Gala 2019 Kijk hierboven op woensdag 9 oktober vanaf 20.30 uur LIVE naar het Gouden Televizier-Ring Gala. Vandaag is het zover: het jaarlijkse Gouden Televizier-Ring Gala vindt plaats in de AFAS Live in Amsterdam. Zoals altijd maken er drie programma's kans op de felbegeerde Gouden Televizier-Ring: Beste Zangers, Chateau Meiland en Expeditie Robinson. Wie zal er winnen? FavorietBij veel mensen is Chateau Meiland de favoriet, zoals bij tv-columnist Angela de Jong. Ze vindt het echter eng om een definitieve voorspelling te doen, omdat de torenhoge favoriet De luizenmoeder vorig jaar verloor van Beau Five Days Inside. Naast de Televizier-Ring worden er ook een aantal Televizier-Sterren uitgereikt, bijvoorbeeld voor de beste presentator en presentatrice. Voorbeschouwing Gouden Televizier-Ring: "Chateau Meiland gaat winnen" Bekijk deze video » De genomineerdenVoor meer informatie over alle genomineerden kun je terecht op Gids.tv. De prijzen zullen vanavond vanaf 21.10 uur een voor een worden uitgereikt, maar vanaf 20.30 uur is de Rode Lopershow al live te zien. Hier wordt tevens de eerste prijs vergeven: de Digital Impact Award. Britt Dekker doet verslag vanaf de rode loper. Bekijk hieronder de voorbeschouwing op het Gouden Televizier-Ring Gala van Angela de Jong.
Live :
Kijk LIVE naar het Gouden Televizier-Ring Gala 2019
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar het Gouden Televizier-Ring Gala 2019 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV