Corry Konings kijkt terug op succesvolle carrière: "Ik heb de juiste keus gemaakt"

Corry Konings kijkt terug op succesvolle carrière: "Ik heb de juiste keus gemaakt"

Corry Konings kijkt terug op succesvolle carrière: "Ik heb de juiste keus gemaakt" Corry Konings is één van de succesvolste Nederlandstalige artiesten aller tijden, met grote hits als 'Huilen is voor jou te laat', 'Ik krijg een heel apart gevoel van binnen' en 'Mooi was die tijd' op haar naam. Toen ze doorbrak, in 1970, was ze nog geen twintig jaar en ze twijfelde of ze kapper moest blijven of de muziekwereld in moest gaan. "Ik heb de juiste keus gemaakt," aldus Konings. Bekijk het fragment uit Koffietijd hierboven. Expeditie Robinson: I Am Aisha Heeft geen spijt van ruzie Bekijk deze video » Corry Konings krijgt bijzonder cadeau in Chantals Pyjama Party Bekijk deze video » Corry Konings over Buma Helden Oeuvre prijs: 'Het is geweldig' Bekijk deze video »
Muziek :
Corry Konings kijkt terug op succesvolle carrière: "Ik heb de juiste keus gemaakt"

Corry Konings is één van de succesvolste Nederlandstalige artiesten aller tijden, met grote hits als 'Huilen is voor jou te laat', 'Ik krijg een heel apart gevoel van binnen' en 'Mooi was die tijd' op haar naam. Toen ze doorbrak, in 1970, was ze nog geen twintig jaar en ze twijfelde of ze kapper moest blijven of de muziekwereld in moest gaan. "Ik heb de juiste keus gemaakt," aldus Konings.

Bekijk het fragment uit Koffietijd hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Corry Konings kijkt terug op succesvolle carrière: "Ik heb de juiste keus gemaakt" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV