Wilfred Genee belt met Martien Meiland: "Je maakt ons helemaal kapot, Martien!"

Wilfred Genee belt met Martien Meiland: "Je maakt ons helemaal kapot, Martien!"

Wilfred Genee belt met <em>Martien Meiland</em>: &quot;Je maakt ons helemaal kapot, Martien!&quot; In de ochtendshow van Radio Veronica belt Wilfred Genee met Martien Meiland, die met zijn Chateau Meiland de torenhoge favoriet is voor de Gouden Televizier-Ring. Genee beschuldigt Martien ervan Veronica Inside kapot te maken in de kijkcijferstrijd. "Beste Zangers is veel leuker"Genee vraagt Martien ook naar zijn mening over de andere twee genomineerden. "Expeditie Robinson is niet mijn programma, ik zou daar nooit aan meedoen. Beste Zangers is veel leuker," aldus de altijd goudeerlijke Martien. Hij vertelt dat ze vandaag nog een vlog opnemen waarin ze hun kijkers oproepen om te gaan stemmen: "Dan wordt het 'stemmen, stemmen, stemmen' in plaats van 'wijnen, wijnen, wijnen'." Bekijk het interview van Wilfred Genee met Martien Meiland hierboven. Jeroen Pauw liefhebber van Chateau Meiland: "Heerlijk programma en heerlijke man" Bekijk deze video » Voorbeschouwing Gouden Televizier-Ring: "Chateau Meiland gaat winnen" Bekijk deze video » Kijk LIVE naar het Gouden Televizier-Ring Gala 2019 Bekijk deze video »
TV :
Wilfred Genee belt met Martien Meiland: "Je maakt ons helemaal kapot, Martien!"

In de ochtendshow van Radio Veronica belt Wilfred Genee met Martien Meiland, die met zijn Chateau Meiland de torenhoge favoriet is voor de Gouden Televizier-Ring. Genee beschuldigt Martien ervan Veronica Inside kapot te maken in de kijkcijferstrijd.

"Beste Zangers is veel leuker"
Genee vraagt Martien ook naar zijn mening over de andere twee genomineerden. "Expeditie Robinson is niet mijn programma, ik zou daar nooit aan meedoen. Beste Zangers is veel leuker," aldus de altijd goudeerlijke Martien. Hij vertelt dat ze vandaag nog een vlog opnemen waarin ze hun kijkers oproepen om te gaan stemmen: "Dan wordt het 'stemmen, stemmen, stemmen' in plaats van 'wijnen, wijnen, wijnen'."

Bekijk het interview van Wilfred Genee met Martien Meiland hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wilfred Genee belt met Martien Meiland: "Je maakt ons helemaal kapot, Martien!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV