Hilarisch: Dennis Weening en Nicolette Kluijver moeten vuur maken bij Beau

Hilarisch: Dennis Weening en Nicolette Kluijver moeten vuur maken bij Beau

Hilarisch: <em>Dennis Weening</em> en <em>Nicolette Kluijver</em> moeten vuur maken bij <em>Beau</em> Dennis Weening en Nicolette Kluijver zaten gisteravond bij Beau van Erven Dorens aan tafel om met ze te praten over de kansen van Expeditie Robinson bij het Gouden Televizier-Ring Gala. Beau had echter ook nog een opdracht voor ze: vuur maken! Dat zorgt voor hilariteit. "Doe ik het verkeerd?"Kluijver is al een aantal jaar presentatrice van Expeditie Robinson, maar het vuur maken heeft ze nog niet onder de knie. Sterker nog: ze doet het in eerste instantie helemaal verkeerd. Weening heeft zelf meegedaan aan het programma en heeft er dus meer ervaring mee, maar Beau helpt Kluijver een handje met een brander. Bekijk het hilarische fragment uit Beau hierboven. Dennis Weening nog boos om ontslag Expeditie Robinson: "Ik weet niet waarom" Bekijk deze video » Kijk LIVE naar het Gouden Televizier-Ring Gala 2019 Bekijk deze video » Dennis Weening vindt het "een beetje awkward" om naar Televizier-Ring Gala te gaan Bekijk deze video »
Talkshow :
Hilarisch: Dennis Weening en Nicolette Kluijver moeten vuur maken bij Beau

Dennis Weening en Nicolette Kluijver zaten gisteravond bij Beau van Erven Dorens aan tafel om met ze te praten over de kansen van Expeditie Robinson bij het Gouden Televizier-Ring Gala. Beau had echter ook nog een opdracht voor ze: vuur maken! Dat zorgt voor hilariteit.

"Doe ik het verkeerd?"
Kluijver is al een aantal jaar presentatrice van Expeditie Robinson, maar het vuur maken heeft ze nog niet onder de knie. Sterker nog: ze doet het in eerste instantie helemaal verkeerd. Weening heeft zelf meegedaan aan het programma en heeft er dus meer ervaring mee, maar Beau helpt Kluijver een handje met een brander.

Bekijk het hilarische fragment uit Beau hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hilarisch: Dennis Weening en Nicolette Kluijver moeten vuur maken bij Beau of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV