3-jarige dochter van Adam Levine (Maroon 5) haat het als hij thuis liedjes zingt

3-jarige dochter van Adam Levine (Maroon 5) haat het als hij thuis liedjes zingt

3-jarige dochter van Adam Levine (Maroon 5) haat het als hij thuis liedjes zingt Adam Levine is een wereldster: hij is de zanger van de band Maroon 5 en was jarenlang één van de coaches in de Amerikaanse versie van The Voice. Thuis wordt hij echter met beide benen op de grond gezet, want zijn 3-jarige dochter Dusty Rose haat het als hij daar een liedje zingt. GitaarLevine is de zanger van wereldhits als 'This Love', 'She Will Be Loved', 'Makes Me Wonder', 'Moves Like Jagger', 'Payphone', 'Maps', 'Sugar', 'Girls Like You'... de lijst is bijna eindeloos. Het brengt enorme roem en status met zich mee, dus het is misschien maar goed dat Dusty Rose zo eerlijke is. Levine vertelt dat hij ooit met een gitaar een liedje voor haar zong, waarna ze haar hand op de zijne legde en zei: "Zet die gitaar maar neer." Bekijk het interview van Ellen DeGeneres met Adam Levine hierboven. Brad Pitt zet show van Ellen DeGeneres op zijn kop vanuit het publiek Bekijk deze video » Oprah Winfrey had ernstige longontsteking en moest naar spoedeisende hulp Bekijk deze video » Demi Moore was 'verslaafd' aan Ashton Kutcher en stemde daarom in met trio's Bekijk deze video »
Entertainment :
3-jarige dochter van Adam Levine (Maroon 5) haat het als hij thuis liedjes zingt

Adam Levine is een wereldster: hij is de zanger van de band Maroon 5 en was jarenlang één van de coaches in de Amerikaanse versie van The Voice. Thuis wordt hij echter met beide benen op de grond gezet, want zijn 3-jarige dochter Dusty Rose haat het als hij daar een liedje zingt.

Gitaar
Levine is de zanger van wereldhits als 'This Love', 'She Will Be Loved', 'Makes Me Wonder', 'Moves Like Jagger', 'Payphone', 'Maps', 'Sugar', 'Girls Like You'... de lijst is bijna eindeloos. Het brengt enorme roem en status met zich mee, dus het is misschien maar goed dat Dusty Rose zo eerlijke is. Levine vertelt dat hij ooit met een gitaar een liedje voor haar zong, waarna ze haar hand op de zijne legde en zei: "Zet die gitaar maar neer."

Bekijk het interview van Ellen DeGeneres met Adam Levine hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op 3-jarige dochter van Adam Levine (Maroon 5) haat het als hij thuis liedjes zingt of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV