Samenvatting Verenigde Staten - Argentinië (WK Rugby)

Samenvatting Verenigde Staten - Argentinië (WK Rugby)

Samenvatting Verenigde Staten - Argentinië (WK Rugby) In de Verenigde Staten is men normaal gesproken meer gefixeerd op het American Football, een soort variatie op rugby. Daardoor horen ze ook bij de landen die al zijn uitgeschakeld op het WK Rugby, evenals hun opponent Argentinië. De Zuid-Amerikanen waren er echt wel op gebrand om te winnen. Bekijk de samenvatting van de Verenigde Staten - Argentinië hierboven. Samenvatting Australië - Uruguay (WK Rugby) Bekijk deze video » Samenvatting Engeland - Argentinië (WK Rugby) Bekijk deze video » Samenvatting Japan - Samoa (WK Rugby) Bekijk deze video »
Sport :
Samenvatting Verenigde Staten - Argentinië (WK Rugby)

In de Verenigde Staten is men normaal gesproken meer gefixeerd op het American Football, een soort variatie op rugby. Daardoor horen ze ook bij de landen die al zijn uitgeschakeld op het WK Rugby, evenals hun opponent Argentinië. De Zuid-Amerikanen waren er echt wel op gebrand om te winnen.

Bekijk de samenvatting van de Verenigde Staten - Argentinië hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Verenigde Staten - Argentinië (WK Rugby) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV