Jan Smit over ophef rond ‘protest’: ‘Mensen willen niet luisteren’

Jan Smit over ophef rond ‘protest’: ‘Mensen willen niet luisteren’

Jan Smit over ophef rond ‘protest’: ‘Mensen willen niet luisteren’ Jan Smit heeft via sociale media de protesten van een aantal klimaatactivisten gebruikt om zelf aandacht te vragen voor meer Nederlandse muziek op de radio. Er werd door allerlei media geschreven dat de zanger ‘woedend’ was, maar volgens Jan is dat niet waar en was het met een ‘hele dikke knipoog’ bedoeld. ‘Ludiek’“Dan willen mensen dat niet goed lezen of willen mensen niet goed luisteren”, vertelt Smit in bovenstaande video. “Het was voor mij bedoeld als ludiek.” Luister naar het hele interview met Jan Smit in de video hierboven. Jan Smit over ophef rond ‘protest’: ‘Mensen willen niet luisteren’ Bekijk deze video »
Entertainment :
Jan Smit over ophef rond ‘protest’: ‘Mensen willen niet luisteren’

Jan Smit heeft via sociale media de protesten van een aantal klimaatactivisten gebruikt om zelf aandacht te vragen voor meer Nederlandse muziek op de radio. Er werd door allerlei media geschreven dat de zanger ‘woedend’ was, maar volgens Jan is dat niet waar en was het met een ‘hele dikke knipoog’ bedoeld.

‘Ludiek’
“Dan willen mensen dat niet goed lezen of willen mensen niet goed luisteren”, vertelt Smit in bovenstaande video. “Het was voor mij bedoeld als ludiek.”

Luister naar het hele interview met Jan Smit in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jan Smit over ophef rond ‘protest’: ‘Mensen willen niet luisteren’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV